Dijagnostika proizvoda za osobnu higijenu, njegu tijela i potenciju

DIJAGNOSTIKA PROIZVODA ZA OSOBNU HIGIJENU, NJEGU TIJELA,...

.... POTENCIJU ....  DONJEG RUBLJA, ODJEĆE I OBUĆE, .....

i ... svih drugih svakodnevno neophodno potrebnih proizvoda koji bi dugotrajnom uporabom mogli pozitivno/negativno utjecati na sveukupno energetsko stanje "energetske matrice" i možda posredno pozitivno/negativno utjecati i na ljudsko zdravlje.

 

Danas živimo u svijetu dominacije kemijskih i farmaceutskih industrija, mnogo je raznih proizvoda, mnogo svakodnevnih reklama, mnogo trgovina, laboratorije i istraživački timovi rade danonoćno i utrkuju se tko će prije "izbaciti na tržište" "top model" proizvoda koji će osvojiti kupce svojim "čarobnim" mogućnostima.

Kada uđete u takvu specijaliziranu trgovinu, drogeriju, samoposlugu, ljekarnu ... i stanete ispred polica, zapanjeni ste brojnošću i nalazite se u nedoumici ...

ŠTO ? ... I KAKO ODABRATI NAJBOLJE, NAJZDRAVIJE I NAJUČINKOVITIJE PROIZVODE ?

.... Sredstva za kupanje, tuširanje, losioni, gelovi, mlijeka za tijelo, mlijeka za lice, sa svilom i bez svile, deodoranti, kreme za dnevnu i noćnu njegu lica, vrata, oko očiju, suha ulja, hidratantna ulja, ... sredstva za "zatezanje" i "natezanje" kože, sredstva protiv celulita, sredstva za "punjenje ispod kože", higijenski ulošci, higijenske maramice, pilule za "ovo" i za "ono" ... "čarobne" pilule za "sve" što poželimo .....

.... GOTOVO BEZBROJ PROIZVODA !

U primjeni bilo kojeg od tih proizvoda moramo biti oprezni jer ako stavimo na lice neki proizvod koji nema "afinitet s nama" možemo dobiti svrbež, alergiju, osip po licu, po tijelu, osip na osjetljivim "intimnim" mjestima ... Da li nam je potrebno takvo iskustvo? Mnogi proizvodi impregnirani su kemikalijama za "ubijanje" bakterija i virusa i višegodišnjom uporabom takvih proizvoda te kemikalije mogu preko pora kože "slobodno godinama ulaziti" u naš kapilarni sustav, nakupljati se u našem mozgu i našim organima u obliku opasnih otrova i kada se jednog dana naš organizam dovoljno napuni, "odjednom", "preko noći" izbije alergija za čije liječenje farmaceutska industrija gotovo uvijek ima "već pripremljeno" rješenje ... neku drugu kemikaliju. .... i tako se Vaš problem, jednom započet ... danima, mjesecima, možda i godinama rješava potragom za nekom "spasonosnom" kemikalijom koja će "očistiti" tijelo od "nezdravih" kemikalija   ....  i tako u nedogled.

Primjenom najnovijih informatičkih tehnologija život je postao "bajkovit", svaki čovjek želi u okviru svojih mogućnosti proživjeti svoj život najbolje što može, manje ili više "sakriti svoje godine", biti ljepši, mlađi, dopadniji suprotnom spolu, "ženstveniji", "muževniji" ... seksualniji... troše se raznorazni umjetni hormoni ... pilule za vitalnost, anti baby pilule i pilule za potenciju, poput Viagre i sličnih. Koliko je to sve zdravo ? ... Istinit odgovor pokazuju: tlak, srce, koža, miomi i karcinomi maternice, policistični jajnici, benigni i maligni tumori prostate, kronične upale spolnih organa, veći ili manji % steriliteta, karcinomi kože, .... sve u svemu .... život se umjesto "bajke" može pretvoriti u "noćnu moru".

Na sl.- 1 prikazane su mini refleksne zone na desnoj i lijevoj strani lica koje mogu imati značajan pozitivan/negativan utjecaj na zdravlje, prvenstveno žena, a i muškaraca, na slikama 2, 3 i 4 prikazani su konkretni primjeri dijagnostike afiniteta "anti baby" pilula, ženskih higijenskih uložaka, ženskog donjeg rublja i ženske modne obuće,  na sl.-5 prikazane su refleksne zone na stopalima sa "energetskim otiscima" svih organa, a na sl.- 6 prikazani su razni modeli ženske modne obuće. 

Sl.- 1 Refleksne mini zone na desnoj i lijevoj strani lica imaju izuzetan utjeca na važne organe, na hormone i na srce.

Sl.- 2 Primjer konkretne dijagnostike afiniteta ženskog donjeg rublja.

Sl.- 3 Primjer konkretne dijagnostike afiniteta "anti baby" pilula i ženskih higijenskih uložaka.

Sl.- 4 Primjer konkretne dijagnostike afiniteta ženske modne obuće.

Refleksne "mini" zone na licu su vrlo značajne, kako za mogućnost vrlo detaljne dijagnostike i terapije tako i za pozitivnu odnosno negativnu ocjenu utjecaja preparata koji se u obliku raznoraznih "ljekovitih" masti, pudera, krema, mlijeka za lice, losiona, alkoholnih ili hidrolatnih otopina svakodnevno nanose na lice sa ciljem "hranjenja kože lica", kozmetičkih tretmana uljepšavanja i podmlađivanja. Ako se nekim "punilima" poput hijaluronskog punila ispunjava potkožno tkivo u cilju oblikovanja lijepog lica bez bora tada se može pravilnim doziranjem dobiti vrlo pozitivan učinak osim na ljepotu lica i na rad svih organa i hormona. Međutim, nestručnim i prekomjernim doziranjem može se negativno "pritiskom punila na refleksnu zonu" utjecati na organe tijela i hormone, a posebno opasno za organizam može biti prekomjerno punjenje zona ispod očiju jer se tada djeluje negativno na rad želuca i jetre.

Ženska modna obuća svojim trendovskim dizajnom može ponekad predstavljati "energetsko nasilje" na "energetsku matricu" cijelog organizma jer uslijed neravnomjerne raspodjele tlaka kojeg proizvodi težina tijela na površinu refleksnih zona stopala mogu nastati napetosti u cijelom organizmu, "neobjašnjive" migrene, poremećaj statike, kinematike i dinamike kralježaka kralježnice, diskus hernia, poremećaji rada srca, štitnjače, hormonske neravnoteže, problemi sa jajnicima, maternicom, začečem, poremećaji u radu probavnih organa (želuca, gušterače, jetre, žuči... ), poremećaji vida i sluha, kronični problemi sa sinusima, ramenima, rukama, ...... cijelo tijelo može biti dovedeno u stanje energetske neravnoteže i kada se još preko tako "neuravnoteženih refleksnih zona na stopalima prenosi "maligna energija nekog Hartmannovog ili Benkerovog čvora, ...na mjestu spavanja, na mjestu gdje gledate TV program, na radnom mjestu .... vrata ulaska maligne bolesti u organizam tada su široko otvorena". ne postoji slučajno narodna poslovica : "CIPELA GLAVU ČUVA, ....".

Sl.- 5 Refleksne zone na stopalima su značajne "energetske zone" preko kojih se "iz okoline" djeluje pozitivno, ali i negativno na sve organe i žlijezde ljudskog tijela. Refleksne zone na stopalima su sastavni dio "energetske matrice" ljudskog tijela i preko stopala može se utjecati na ravnotežu ili neravnotežu "energetske matrice" cijelog organizma.

 


Sl.- 6 Ženska modna obuća može pozitivno, ali i vrlo negativno utjecati na refleksne zone stopala i preko njih na sve organe i na cijelo tijelo.

Ljudski organizam u području abdomena pokazuje stanja različite osjetljivosti, često je ženski organizam osjetljiviji od muškog, međutim to nije pravilo jer danas već postoji mnogo vrlo osjetljivih muškaraca. Nije zato svejedno kakve i čije higijenske uloške koriste žene, kakvo i čije donje rublje nosimo. Primjenom neadekvatnog donjeg rublja i neadekvatnih higijenskih uložaka moguće posljedice kod žena su razna upalna stanja, problemi u radu jajnika, problemi sa menstruacijom, mogući problemi sa trudnoćom, "neobjašnjivi" miomi, kancerozne tvorbe u području grlića maternice .... a kod muškaraca najčešće upalna stanja prostate. 

"Energetska matrica" ljudskog organizma u zonama čakre pupka i prve čakre pokazuje "energetske reakcije" u kontaktu sa konstrukcijom, vrstom i kvalitetom materijala donjeg rublja, a kod žena dodatno još i sastavom slojeva i impregnacijom higijenskih uložaka. Te reakcije mogu pokazati veći ili manji stupanj afiniteta ili neafiniteta za potpuno zdravo funkcioniranje tih važnih čakri. Kod žena higijenski ulošci i donje rublje mogu postati i vrlo "plodno tlo" za razne bakterije i viruse što dodatno može pogoršati i energetsko i fizičko stanje tih čakri. 

Na slikama 7, 8 i 9 prikazani su konkretni primjeri dijagnostike "pilula za potenciju" u poslovnih muškaraca koji "žive stresno" i već imaju klinički dijagnocirane probleme sa tlakom i srcem. 

Sl.- 7 Konkretan primjer dijagnostike afiniteta pilula za potenciju i usporedba afiniteta tih pilula sa lijekom za tlak.

Sl.- 8 Konkretan primjer dijagnostike afiniteta pilula za potenciju i usporedba afiniteta tih pilula sa lijekom za srce.

Sl.- 9 Konkretan primjer dijagnostike afiniteta pilula za potenciju i međusobna usporedba afiniteta tih pilula kada su dugotrajnom uporabom postale "opasne" za zdravlje (i život).

 

 

SPECIJALNA DIJAGNOSTIKA METODOM "MEDICINSKE RADIESTEZIJE" DATI ĆE VAM TOČNE ODGOVORE NA SVA VAŠA PITANJA I NEDOUMICE !

 

UVIJEK ODABERITE NAJBOLJE, NAJZDRAVIJE I NAJUČINKOVITIJE !

Dijagnostika ove grupe afiniteta uvijek se vrši metodom "teleradiestezije" preko uzoraka i kataloga proizvođača  .... i vrlo iskustvenim dijagnostičkim postupkom  mogu se odabrati najbolji, najzdraviji i najučinkovitiji proizvodi i za žene i za muškarce koji u organizmu neće uzrokovati nikakve neželjene posljedice.

Srdačno Vas pozdravljam !

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

Izumitelj biogeneratora "Atlanta",

autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It