Simptomi djelovanja duhovno negativnih energija

Od rođenja pa do smrti čovjek je neprekidno cijeli svoj život izložen djelovanjima mnogih energija iz svoje okoline i energija drugih ljudi s kojima živi, radi, rekreira se, putuje, .... mnoge od njih pozitivno utječu na njegov život, a mnoge od njih utječu manje ili više negativno.

Mnoge bolesti razvijaju se podmuklo pod utjecajima "klasičnih" štetnih i duhovno negativnih energija, već od dječjeg doba, a problemu duhovno negativnih energija vrlo često se ne poklanja dovoljna pažnja. 

U ZONI DJELOVANJA DUHOVNO NEGATIVNIH ENERGIJA ONEMOGUĆENI SU UVJETI ZA SKLADNO, URAVNOTEŽENO I ISPRAVNO FUNKCIONIRANJE LJUDSKOG MOZGA.

Čovjek u svakodnevnoj trci za standardom svojim negativnim mislima proizvodi i velike količine različitih duhovno negativnih energija kojima podsvjesno ili svjesno djeluje na svoju okolinu i druge ljude.

Naše zdravlje, vitalnost, bioenergija, uspješnost u poslovnom i privatnom životu, blagostanje .... , vrlo često ovisi od izloženosti ili neizloženosti djelovanjima duhovno negativnih energija

Mjesta, na kojima je koncentracija duhovno negativne energije velika, često su pogubna za duži boravak ljudi. Na takvim mjestima čovjek je uznemiren, uzbuđen, razdražljiv, depresivan, osjeća se bolesno i iscrpljeno, biljke ne uspijevaju ili daju smanjene prinose, a životinje su uznemirene, bolesne, agresivne i bježe. 

Djelovanje duhovno negativnih energija na ljudski organizam vrlo često je jako složeno i podmuklo prikriveno i  simptomi djelovanja tih energija su ponekad teže prepoznatljivi od simptoma djelovanja "klasičnih" štetnih energija.

KARAKTERISTIČNI SIMPTOMI DJELOVANJA DUHOVNIH (APSTRAKTNIH) ENERGIJA

1.- Karakterističan energetski "ubod iglom" u zoni unutrašnjeg uha (lijevog ili desnog ili oba), u trenutku kontakta sa duhovno negativnom osobom, sa mogućom pojavom trenutne slabosti u trbuhu, klonulosti udova, vrtoglavice, bljedila lica („kao da je sva krv isisana iz organizma“), mogući osjećaj omamljenosti i "duhovne praznine",

2.- Neobjašnjivi iznenadni strah, potištenost, bezvoljnost, iznenadna drhtavica udova, postoje zapisi o smrtnim slučajevima prouzročenim samim strahom kao  što je Kiplingova jezovita priča „The End of the Passage“ (Kraj putovanja).
3.- Noćne more, sanjanje prošlosti i umrlih osoba,

4.- Hipnagoške vizije polusna, osjećaji „boravka u nekim drugim duhovnim dimenzijama ….. paralelnim dimenzijama“ … osjećaj „sljepila“ … posebno su ova stanja opasna ukoliko se događaju za vrijeme vožnje automobila, osjećaj „da Vam netko (najčešće između 2 i 3 sata u noći) sjedi“ na prsima ili na trbuhu i „pritišće Vas uzrokujući prestanak disanja“ – naglo se u strahu probudite i vidite da nikoga osim Vas nema u spavaćoj sobi, ali osjećate hladne trnce kroz kičmu ili grčeve u nogama.

5.- Nervna iscrpljenost, slom živaca, blokada misli, umna iscrpljenost, gubitak orijentacije u prostoru, neobjašnjive migrene, neobjašnjiva zaboravnost, trnjenje ruku i nogu, osjećaj „strujanja hladnoće“ kroz kičmeni stup, iznenadni osjećaj hladnoće u prstima ruku i/ili nogu u toploj prostoriji,

6.- Gubljenje duhovne i fizičke snage, neobjašnjiv poremećaj rada probavnih organa (zastoj probave unatoč zdrave prehrane), neobjašnjivo donošenje pogrešnih poslovnih odluka, neobjašnjivi zastoji u realizaciji ili „propast“ već dogovorenih poslova

7.- Neobjašnjive promjene temperamenta od flegmatika preko melankolika do kolerika, razdražljivost, svadljivost, iznenadne neobjašnjive agresivnosti (razbijanje posuđa popraćeno bezrazložnim vrištanjem) …

8.- Projekcija misaonih oblika, projekcije eteričnog tijela …. stanje duha „izvan sebe“,

9.- Razni oblici srebrnasto-sivkasto-plavičastih duhovnih materijalizacija, fenomen REPERKUSIJE (u slučaju veće koncentracije napada koji se događa u snu na tijelu žrtve pojavljuju se modrice, ponekad potpuno određenog oblika poput otisaka kozjih papaka, u nijansi od plave do žute boje ili slični oblici).
10.- Razni oblici opsjednutosti

11.- Duhovni vampirizam, Edipov kompleks, duhovni parazitizam,

12.- "Smrad zla" (manifestira se u obliku karakterističnog mirisa trulog mesa ili strahovitog smrada kanalizacije koji se nepredvidljivo pojavljuje i nestaje).
13.- Taloženje sluzi (manifestira se u obliku tragova koje bi ostavilo cijela vojska puževa krečući se u pravilnom rasporedu. Može se pojaviti velika mrlja sline ili otisci stopala, često divovskih dimenzija, nalik otiscima životinja, koji često nikuda ne vode, a pojavljuju se niotkud (npr. spuštaju se po okomitom zidu ili se pojavljuju na podu u sredini neke poslovne prostorije koja je pod video nadzorom i alarmirana, a video nadzor i alarm nisu otkrili prisustvo "fizičkog" posjetioca).

14.- Fantomski tragovi

15.- Astralno zvono (fenomen astralnog zvona opisao je Sir Arthur Conan Doyle u priči o Sherlocku Holmesu kao zvuk koji varira od čistog tona zvona do tihog kucanja, a podsjeća na udarce oštrice noža po napuknutoj vinskoj čaši. Taj je zvuk vrlo upadljiv i najavljuje astralni napad.

16.- Poltergeist fenomen (.... predmeti lete na sve strane, čuje se zvonjava zvona i događaju se druge bučne manifestacije).

Karakteristični simptomi djelovanja duhovno negativnih energija detaljnije su objašnjeni u članku "Duhovne (apstraktne) energije".

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.,

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It