Izum biogeneratora "Atlanta"

Nakon mojih odluka o trajnom ostanku u Bjelovaru i obnovi zapaljene rodne kuće ubrzo sam se zaposlio kao direktor ljevaonice "Tomo Vinković" koja je tada proizvodila odljevke ručnih bombi i minobacačkih granata za potrebe domovinskog rata.

U tom poslu bio sam potpuni početnik, cijeli dotadašnji radni vijek proveo sam u vojnoj organizaciji i o "civilnom managementu" nisam ništa znao, a o ljevarstvu, također, vrlo malo, samo teorijski, jer se takvim tehnologijama nikada nisam praktično bavio.

Ubrzo sam, primjenom radiestezijskih znanja, izabrao vrlo uspješan poslovni tim, bili su neprekidno uz mene, najbolje radnike postavio sam za poslovođe pojedinih pogona, svakodnevno su mi pomagali u donošenju ispravnih odluka, zajedno smo organizirali proizvodnju, razgovarali sa svim dobavljačima sirovina i postigli pozitivne odgode u rokovima plaćanja sirovina, isto tako razgovarali smo i sa kupcima odljevaka i dogovorili vrlo pozitivne, pravovremene rokove plaćanja za isporučenu robu.

Tih ratnih godina bila je velika inflacija, uspjeli smo nadvladati inflaciju tako da smo plaću radnicima isplaćivali svakog petka, na kraju radnog tjedna, kako bi oni mogli otići u obližnju Mađarsku po hranu koja je bila jeftinija nego u ratom opustošenoj Hrvatskoj.

Svakog ponedjeljka radnici su dolazili zadovoljni na posao, znali su da će plaća opet biti u petak i da će moći prehraniti svoje obitelji. Doprinosi za socijalno i mirovinsko osiguranje uplaćivani su redovito, jednom mjesečno. Rad i disciplina u ljevaonici bili su pozitivnim odlukama mojeg poslovnog tima podignuti na viši nivo što je omogućilo veliko smanjenje škarta i ljevaonica je vrlo pozitivno poslovala.

Tijekom te dvije godine rada na dužnosti direktora osjećao sam da to nije "pravi posao za mene", da me ta dužnost sputava u mojim radiestezijskim istraživanjima, želio sam ići dalje i konstruirati kvantni biogenerator "Atlanta", čiju ideju sam razradio još u Splitu. Izučavanjem tehnologije ljevarstva, posebno raznih kristalnih sistema, naučio sam definitivno konstrukcijski dizajnirati "Atlantu" u kvantni energetski uređaj, sa vrlo precizno posloženim kristalnim rešetkama, koje će, nakon postavljanja na Hartmannov, Curryev, Benkerov čvor i kombinacije tih čvorova sa štetnim zračenjem podzemnih vodenih tokova i sa drugim štetnim zračenjima, svojim vremenski neograničenim titranjem, TU NEISCRPNU MAGNETSKU ENERGIJU PLANETE ZEMLJE, koja je za ljude, biljke i životinje biološki štetna, TRAJNO, NEPREKIDNO, BRZINOM PODSVIJESTI, NA PODSVJESNOM NIVOU LJUDSKOG ORGANIZMA PRETVARATI u vrlo moćnu zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću energiju, slično kao što je Nikola Tesla kinetičku energiju vode generatorima pretvorio u izmjeničnu struju.

Kada su me 1994. godine pozvali iz zapovjedništva hrvatske ratne mornarice da su mi pronašli radno mjesto u higijensko-epidemiološkoj službi instituta za pomorsku medicinu, zahvalio sam im se, objasnio da ne želim prihvatiti to radno mjesto jer sam pronašao moj vlastiti put kojim ću doživotno mnogim ljudima koji mi se obrate pomoći da žive zdravo i sretno u obilju pozitivne energije mojih kvantnih biogeneratora "Atlanta".

U ljevaonici "Tomo Vinković" dao sam sporazumni otkaz u lipnju 1994. godine i odmah se zaposlio u Tehničkoj školi Bjelovar kao profesor strojarske grupe predmeta. Osjećao sam kako mi treba dosta slobodnog vremena za nastavak mojeg zdravstvenog oporavka, za obnovu kuće i nastavak istraživanja moći biogeneratora Atlanta, te nastavak istraživanja i razvoj moje originalne dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode koju sam tada nazvao "MEDICINSKA RADIESTEZIJA" (medicina uz pomoć radiestezije tj. osjeta nevidljivih energetskih promjena unutar ljudskog organizma, medicina koja ozdravljuje čovjeka bez neefikasnih lijekova, medicina koja ozdravljuje čovjeka uz primjenu pozitivnih energija biogeneratora Atlanta, medicina koja će spoznati sve nevidljive sile i energije koje imaju dominantan utjecaj na ljudsko zdravlje i život i potpuno spriječiti njihovo nezdravo djelovanje na ljudski duh i tijelo, medicina bez kirurških zahvata koji ljude pretvaraju u doživotne invalide, medicina bez radioaktivnog zračenja kojim se osim bolesnog uništavaju i mnoga zdrava tkiva).

U izradu najprije modela, a zatim i prvih biogeneratora Atlanta kao uređaja kvantne fizike izrađenih od posebnog sastava paramagnetskog materijala, sa posebno posloženim kristalnim rešetkama, uložio sam sve svoje znanje, sve slobodno vrijeme, odričući se mnogih materijalnih dobara ... najvažnije je i primarno bilo ostvariti idejna rješenja koja sam dobivao dok sam na Splitskoj plaži "Bačvice" šetao uz more i slušao šum valova.

Ispitni poligon na kojem ću ispitivati efikasnost biogeneratora Atlanta odabrao sam u obližnjoj šumi "Borik", nedaleko moje rodne kuće. U toj šumi je mnogo podzemnih vodenih tokova, mnogo Hartmannovih, Curryevih i Benkerovih čvorova i raznih njihovih kombinacija, ali i mnogo duhovno negativnih energija jer su tijekom II svjetskog rata u toj šumi vršena streljanja, u dijelu šume nalaze se grobovi i spomen kosturnica, mogu se dijagnosticirati brojne duhovne energije entiteta (duša umrlih i streljanih osoba), a u neposrednoj blizini, "preko ceste", nalazi se bjelovarsko groblje "Borik".

Ispod šume nalazi se vojni poligon sa također vrlo brojnim podzemnim vodenim tokovima, izvorima vode, ali i brojnim duhovno negativnim energijama .... ... to je idealan poligon za sve nivoe radiestezijskih istraživanja. Taj teren mi je bio poznat još iz djetinjstva i rane mladosti jer sam na njemu vježbao i učio radiesteziju od 17-te godine sve do odlaska na školovanje i svake godine tijekom najprije kadetskih, a zatim i studentskih ljetnih praznika. Bolji teren nisam mogao poželjeti.

Ispitivanja na ispitnom poligonu pokazala su izuzetnu moć kvantnih biogeneratora Atlanta-m (manji) i Atlanta-v (veći) da postavljanjem na samo jedan čvor trenutno transformiraju štetnu energiju u zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću ne samo iz tog jednog čvora već i iz svih čvorova u radijusu čak do 70 metara, što je bilo gotovo fantastično konstrukcijsko rješenje.

Sjetio sam se riječi na dan kada je moja rodna kuća zapaljena: "VRATI SE SVOJEM IZVORU, TAMO SI DOBIO MOĆ I TAMO ĆEŠ OSLOBODITI JOŠ VEĆU MOĆ" i shvatio da sam na pravom putu i da ću primjenom kvantnih biogeneratora Atlanta u domovima, stanovima i na radnim mjestima mnogim ljudima moći pomoći da nikada ne obole od možda iste ili sličnih bolesti kao što sam se ja razbolio.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-m" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na štetnu (patogenu) kombinaciju Hartmannov čvor (HČ) + Curryev čvor (KČ). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-m" postavljen na štetnu kombinaciju HČ + KČ na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 23 metara, tj. na promjeru od 46 m i na površini djelovanja od 1661,9 m2.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-m" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na štetnu (patogenu) kombinaciju dva jaka podzemna vodena toka (PVT 1 + PVT 2). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-m" postavljen na štetnu kombinaciju dva jaka podzemna vodena toka na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 20,8 metara, tj. na promjeru od 41,6 m i na površini djelovanja od 1359,1 m2.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-m" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na štetnu (patogenu) kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka i Hartmannovog čvora (PVT 1 + HČ). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-m" postavljen na štetnu kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka i Hartmannovog čvora na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 21,7 metara, tj. na promjeru od 43,4 m i na površini djelovanja od 1479,3 m2.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-m" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na štetnu (patogenu) kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka i Curry-evog čvora (PVT 1 + KČ). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-m" postavljen na štetnu kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka i Curry-evog čvora na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 23,5 metara, tj. na promjeru od 47 m i na površini djelovanja od 1734,9 m2.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-v" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na malignu kombinaciju sjecišta jakih podzemnih vodenih tokova, Benkerovog i Hartmannovog čvora (Sjec PVT 2 + PVT3 + BČ + HČ). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-v" postavljen na malignu kombinaciju sjecišta jakih podzemnih vodenih tokova, Benkerovog i Hartmannovog čvora na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 70 metara, tj. na promjeru od 140 m i na površini djelovanja od 15393,8 m2.

Ispitivanje zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskog radijusa djelovanja biogeneratora "Atlanta-v" na ispitnom poligonu u šumi "Borik". Atlanta je postavljena na malignu kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka, Hartmannovog i Curry-evog čvora (PVT3 + HČ + KČ). Nakon postavljanja na izvor štetnog zračenja biogenerator "Atlanta" počinje titrati i isijavati zaštitno-terapijsko- iscjeljujuću biološki zdravu energiju u obliku polukuglaste energetske kupole određenog promjera i visine unutar kojih su sve štetne energije potpuno transformirane u iscjeljujuće.

 

Izmjereni polumjer unutar kojeg je biogenerator "Atlanta-v" postavljen na malignu kombinaciju jakog podzemnog vodenog toka, Hartmannovog i Curry-evog čvora na ispitnom poligonu u prirodi potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 65 metara, tj. na promjeru od 130 m i na površini djelovanja od 13273,2 m2.

Na ispitnom poligonu u šumi "Borik" definitivno sam odlučio postati terapeut .... radiestezista i bioenergoterapeut, iscjelitelj ... i mnogim ljudima u cijelom svijetu omogućiti primjenu mojeg izuma kako bi mogli živjeti zdravo, vrlo zdravo, ..... najzdravije, doživotno zaštićeni zaštitno-terapijsko-iscjeljujućom energijom kvantnih biogeneratora "Atlanta".

Primjena kvantnih biogeneratora "Atlanta" u stambenim i radnim prostorima mnogo je složenija nego u prirodi. U prirodi biogenerator "Atlanta" može djelovati na mnogo većoj površini nego u stambenim i radnim prostorima u kojima osim geofizičkih i svemirsko - geomagnetskih štetnih zračenja su vrlo brojna razna tehnička zračenja. 

Temeljem vrlo detaljnih višegodišnjih ispitivanja biogeneratora "Atlanta" u stvarnim uvjetima u stambenim i poslovnim prostorima, hotelima, bolnicama, tvrtkama ... odlučio sam da radi doživotnog stabilnog djelovanja u takvim uvjetima garantiram vremenski neograničenu zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću moć kvantnog biogeneratora "Atlanta-m" na polumjeru djelovanja od 10 do 12 metara, tj. promjeru od 20 do 24 metra i površini od 314,1 m2 do 452,3 m2, a kvantnog biogeneratora "Atlanta-v" na polumjeru djelovanja od 20 do 25 metara tj. promjeru od 40 do 50 metara i površini od 1256,6 m2 do 1963,4 m2.

Kvantne biogeneratore "Atlanta-m" i "Atlanta-v" nazvao sam "PROSTORNIM biogeneratorima" jer se ugrađuju u prostor koji treba trajno zaštititi. Nakon nekoliko godina primjene prostornih biogeneratora "Atlanta", neprekidno nastavljajući radiestezijska istraživanja štetnih zračenja, konstruirao sam kvantne skalarne biogeneratore "Atlanta" (osobni i univerzalni).

Kvantni biogeneratori "Atlanta-m" i "Atlanta-v" tijekom mnogo godina primjene pokazali su se kao vrlo efikasni ne samo za zaštitu-terapiju i iscjeljivanje ljudi već i za zdravi, potpuno ekološki uzgoj povrća i voća, domaćih životinja, a u stambenim prostorima i za zdravi, dugovječni život kućnih ljubimaca.

Svoje prvo predavanje na temu "PRUŽIMO DJECI ZDRAVE STANOVE", o moćima biogeneratora Atlanta i metodi "Medicinska radiestezija" održao sam u mojem rodnom gradu Bjelovaru, u mjesnom odboru "Dr Ante Starčević", prisutno je bilo tridesetak ljudi, a novinar tjednika "Novi Bjelovarac" napisao je članak o tome.

Članak "Pružimo djeci zdrave stanove" objavljen 01.06.1995. godine u tjedniku "Novi Bjelovarac". Moja fotogrfaija priložena uz članak je iz 1992. godine kada sam još uvijek bio vidljivo iscrpljen i izgledao djelomice "proziran kao duh".

 

Tekst članka "Pružimo djeci zdrave stanove":

Znanost, pravilno shvaćena, liječi čovjeka od njegove oholosti. Ona mu, naime pokazuje njegove granice.

Kako pomoću pozitivnih, tzv. biotskih energija - zračenja poništiti djelovanja raznih, po ljudsko zdravlje štetnih energija - zračenja u stambenom prostoru i ostvariti zdraviji život, te izbjeći mnoge nepotrebne bolesti ?

Na to je pitanje u prošlu srijedu u prostorijama Mjesnog odbora "Dr Ante Starčević" pokušao odgovoriti prof. Darko Maltar, dipl. inž. strojarstva i predavač na Tehničkoj školi u Bjelovaru.

Tridesetak zainteresiranih sugrađana svoje je znanje upotpunilo područjima kao što su radiestezija, bioenergija, te štetne energije od kojih su posebno obrađena geofizička zračenja, tehnička zračenja, rezonantna zračenja i apstraktna zračenja.

Gosp. Maltar, koji se od svoje 19-te godine bavi radiestezijom, a od 1989. godine profesionalno, na naučnoj je osnovi, ali prihvatljivo širokom krugu pučanstva, pojasnio kako "kuću raka" pretvoriti u "kuću zdravlja".

Kako sve ne bi ostalo samo na pustim pričama, demonstracijom je uz pomoć raznih priručnih sredstava pokazao kako se mogu spriječiti razna podzemna štetna zračenja. Također je navedeno samo nekoliko primjera u kojima su mjere zaštite pozitivno djelovale na zdravlje čovjeka, a samim tim spasile su već ugrožen život.

Ovo je prvo predavanje takve vrste po mjestim odborima, a pošto su nazočni iskazali veliko zanimanje za ovo područje, gosp. Maltar spreman je nastavit sa svojim predavanjima i na drugim mjestima. S tim u vezi on sam kaže:

"Cilj bavljenja je da se spozna što više nepoznatih energija, malo poznatih, da se pokuša razjasniti njihov mehanizam djelovanja radi sebe i radi pomoći ljudima. Samo zdrava generacija ima šansu za budućnost. U bolesnim stanovima se ne mogu odgajati zdrava djeca.

Približavamo se kraju 20-tog stoljeća i moramo promijeniti način mišljenja, jer opasnosti prijete i iz svemira i od energije koje sami proizvodimo. Svaki stan u gradu može postati stan zdravlja. Time se štede sredstva zdravstvu, a imamo zdravu, obrambeno sposobniju generaciju ljudi. Pristup mora biti preventivan. Bolje spriječiti, nego liječiti".

Zdrava hrana treba imati mnogo pozitivne, biološki zdravu energije i ljudskom organizmu omogućiti pojačanu/izuzetnu vitalnost. Ako u prehrani koristimo povrće i voće uzgojeno na tlu kojim protječu mnoge podzemne vode i na kojem ima mnogo patogenih Benkerovih, Hartmannovih i Curry-evih čvorova i njihovih kombinacija, vitalnost našeg organizma biti će vrlo promjenjiva i često puta oslabljena što se uvijek može dokazati sistematskom i specijalističkom dijagnostikom mojom metodom "Medicinska radiestezija" koju već mnogo godina vrlo uspješno primjenjujem u rješavanju raznolikih zdravstvenih problema mojih pacijenata.

Mnogi moji pacijenti koji imaju u svojim domovima ugrađen biogenerator "Atlanta" primijetili su da su njihovi vrtovi bujniji, stabljike biljaka deblje, listovi veći, plodovi veći i ukusniji, a cvijeće posađeno na okućnicama u dometu djelovanja "Atlante" ima veće i ljepše cvjetove.

Tijekom višegodišnjih ispitivanja zaštitno-terapijsko-iscjeljiteljske efikasnosti biogeneratora "Atlanta", osim ispitivanja na ispitnom poligonu, istraživao sam i učinkovitost na  klijavost i rast biljaka, na uzgoj životinja, na povećanje energetske vrijednosti svježe hrane, na povećanje energetske vrijednosti zimnice, na podizanje bioenergije i vitalnosti čovjeka, te na smanjenje rizika od obolijevanja od najtežih bolesti.

Tijekom istraživanja klijavosti biljaka u svojem vrtu izradio sam eksperimentalno klijalište dužine 4 m i širine 2 m. Mjerenjem vrta pronašao sam karakteristične točke: zaseban Hartmannov čvor i kombinaciju Hartmannovog i Curry-evog čvora. Klijalište je bilo vrlo vidljivo označeno štapićima u boji, a posebno su tankom špagom između obojenih štapića bile označene Hartmannove i Curry-eve linije, Hartmannovi i Curryevi čvorovi. Klijalište je bilo podijeljeno u dva dijela, na klijalište «A» i na klijalište «B», kako bi se mogao istražiti utjecaj negativnih energija na više vrsta biljaka istovremeno i na različitim udaljenostima od postavljenog biogeneratora "Atlanta".

Eksperiment je trajao 6 godina, od 1993. do 1999. godine. Ispitivano je klijanje sjemena bez utjecaja i sa utjecajem biotske energije "Atlante", dakle pod utjecajem i bez utjecaja štetnih energija. Ispitana je efikasnost biogeneratora "Atlanta-m" i "Atlanta-v". "Atlante" tijekom ovog eksperimenta nikada nisu bile postavljene unutar zone klijališta (označena zelenom bojom), već na najbliže Hartmannove čvorove (HČ br. 3 i HČ br. 4).

Istraživanje klijavosti biljaka na eksperimentalnom klijalištu.

Eksperiment je pokazao da je bez biogeneratora "Atlanta" klijavost biljaka koje koristimo za svoju ishranu, u neutralnoj zoni bila jako ovisna o kvaliteti sjemena, te utjecaju gravitacijske sile Mjeseca  (povoljni i nepovoljni dani za sjetvu i presađivanje biljaka), u dijelu klijališta kroz koji prolaze linije Hartmannove mreže klijavost biljaka bila je smanjena i jako ovisna o utjecaju gravitacijske sile Mjeseca dok su na Hartmannovom čvoru i kombinaciji Hartmannovog i Curry-evog čvora sve biljne kulture pokazale izrazito slabu klijavost.  Biljke su na ovim čvorovima tijekom rasta bile kržljave, sporo su rasle, mnoge su uvenule, a plodovi onih biljaka koje su uspjele narasti i roditi bili su sitniji i manje ukusni od plodova istih biljaka uzgojenih u neutralnoj zoni.  

Zemlja u vrtu bila je svake godine u jesen tretirana isključivo stajskim gnojivom, a umjetna gnojiva nisu uopće primjenjivana. Svake godine, u proljeće, vrt je obrađivan motornom kopačicom i u tako pripremljenu zemlju vršena je sadnja biljaka. Vođeno je računa o utjecaju Mjesečevih mijena na sadnju i ona je vršena samo u dane pogodne za sadnju. Višegodišnji  eksperiment iziskivao je vrlo detaljno svakodnevno praćenje, mnogobrojne evidencije, označavanja obojenim štapićima i naljepnicama, a ispitane su sve biljne kulture koje se najčešće svakodnevno koriste u prehrani. Radno mjesto profesora strojarstva u Tehničkoj školi u Bjelovaru i raspored nastave u međusmjeni, ili u kombinaciji dva dana popodne, dva dana dopodne bio je idealan za provođenje eksperimenta.

Kvaliteta sjemena nabavljena u Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji nije imala neki poseban utjecaj na klijavost. Tijekom ovog višegodišnjeg eksperimenta uočeno je da gravitacijska sila Mjeseca ima manji utjecaj na klijavost kada je "Atlanta" postavljena na Hartmannov čvor nego u slučaju kada nije bila postavljena na isti Hartmannov čvor. Ispitivanje klijavosti vršeno je primjenom jedne "Atlante" postavljene najprije na HČ br. 4, zatim na HČ br. 3. Nije primijećena razlika u brzini klijanja unutar klijališta, ali je primijećena razlika u rastu ostalih biljaka koje su bile posađene na manjoj ili većoj udaljenosti od HČ određenih za postavljane "Atlante". Što je udaljenost od "Atlante" bila veća to su bile primijećene veće razlike u rastu i debljini stabljike, veličini listova i krupnoći plodova. Posebno je izraziti utjecaj na okolinu pokazao biogenerator "Atlanta-v" radi svojeg izrazito velikog polumjera od 20 do 25 m unutar kojeg je potpuno i trajno transformirao sve oblike i kombinacije geofizičkih, svemirsko-telurskih zračenja i tehničkih zračenja (radio stanice, radari, trafostanice …) u pozitivnu, biološki zdravu energiju. Biljke su zahtijevale više vode kada je biogenerator "Atlanta" bio postavljen na Hartmannovom čvoru nego kada nije bio postavljen.

Ispitane su sve biljne kulture: mrkva, peršun celer, cikla, rotkvica, mahune, grah, grašak, krastavci, kukuruz, paprika, rajčica, salata-kristal, salata-endivija, radić-crveni, radić-zeleni. Vrt je tijekom vegetacije izgledao poput džungle, kada sam bio posadio tikve mogao sam se skrivati ispod njihovih listova.

Kada sam na Bjelovarskom radiju tih godina imao kontakt emisiju o mojoj dijagnostičkoj i terapeutskoj metodi "Medicinska radiestezija" i biogeneratorima "Atlanta", jedno od pitanja voditeljice bilo je o jagodama, malinama i kupinama koje su u mojem eksperimentalnom vrtu imale izrazito bujan rast, a plodovi su bili krupni i vrlo ukusni za jelo.

Zajedno sa mlađim bratom, dipl. inž. telekomunikacija tijekom pet godina, od 1994. do 1999. detaljno sam istražio sve vrste biološki nezdravih tehničkih zračenja tzv. "elektro-smog" koji proizvode brojni tehnički uređaji koje ljudi svakodnevno koriste.

Vrlo detaljno su istražena zračenja mnogih vrsta mobitela, TV prijamnika, video uređaja, satelitskih uređaja, trafostanica, radio stanica, radarskih uređaja, fotokopirnih uređaja, zračenja svih kućanskih aparata, posebno mikrovalnih pećnica. U tornju telekomunikacijskog centra Bjelovar izvršena su vrlo detaljna dijagnostička mjerenja svih telekomunikacijskih uređaja i opreme.

Intenzitet štetnih tehničkih zračenja u kontrolnoj sobi, neposredno ispod antenskog stupa na kojem su bile brojne telekomunikacijske antene,  bio je izuzetno snažan jer su štetna tehnička zračenja, dodatno još, međusobno uspostavljala i razna rezonantna zračenja, oslobađala i "malignu energiju", te me je tijekom dijagnostike već nakon 30 minuta počela boljeti glava i "bubnjati" mi u sljepoočnicama, zrak u prostoriji imao je neki čudan miris, nekog nedefiniranog elektrostatičkog štetnog naboja.

Tehničari, koji su u toj kontrolnoj sobi radili u smjenama vrlo često su imali jake glavobolje, imali su probleme i sa libidom i spolnom moći ... nekoliko njih nije moglo imati djecu  ... nezdrava tehnička zračenja učinila su ih neplodnima. Nakon što je ugrađen biogenerator "Atlanta-v" na vrlo malignu kombinaciju Benkerovog i Hartmannovog čvora u zoni najjačih tehničkih zračenja ispod antenskog stupa već nakon 30-tak minuta u prostoriji se je osjećala neka "posebna" svježina, kao da je i zrak postao čistiji i cijeli prostor kontrolne sobe bio je potpuno zaštićen.

Biogeneratori "Atlanta-m" i "Atlanta-v" tijekom svih ovih ispitivanja savršeno su djelovali i u potpunosti pretvarali sve oblike brojnih tehničkih zračenja, njihovih kombinacija i rezonantnih manifestacija kojima su bili pobuđeni u zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću energiju na vrlo velikom polumjeru i visini djelovanja.

Tijekom ispitivanja biogeneratora "Atlanta" želio sam saznati KAKO BIOGENERATOR "ATLANTA" OSLOBAĐA SVOJE ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELITELJSKO ENERGETSKO POLJE, TJ. ŽELIO SAM NEVIDLJIVO PRETVORITI U VIDLJIVO.

Primijenio sam specijalno dizajnirani Teslin visokofrekventni transformator i u mojoj laboratoriji postavio biogenerator "Atlanta-v" iznad visoko naponskih elektroda tog transformatora. Uključio sam u rad transformator i snimao munje koje su iz elektroda odlazile na dno biogeneratora "Atlanta".

Munje su bile uzbuda "Atlante" i ona je počela titrati i pretvarati tu energiju uzbude u snažnu zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću energiju. Nekoliko mjeseci 1997 godine, gotovo svakodnevno, ponavljao sam eksperiment, ali nisam mogao fotoaparatom "uhvatiti" pravi trenutak jer je "Atlanta" odmah nakon uzbude vrlo brzo reagirala i proizvela svoje zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energetsko polje.

Ipak sam u nekoliko eksperimenata bio brži i uspio snimiti taj trenutak kada "NEVIDLJIVO POSTAJE VIDLJIVO" i uspio fotografirati kako "Atlanta" nakon uzbude nekim tehničkim zračenjem transformira to zračenje i oslobađa svoje zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energetsko polje. Taj veličanstveni trenutak kada je "NEVIDLJIVO POSTALO VIDLJIVO" prikazan je na fotografiji.

Snimak trenutka kada biogenerator "Atlanta-v", u laboratorijskim uvjetima, oslobađa svoje zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energetsko polje: "1" ... biogenerator "Atlanta-v"; "2" ... specijalni Teslin transformator pobuđuje "Atlantu" u titranje; "3" ... iz vanjskih trokutastih odašiljača "Atlante" izbacuje se kvantna energija, a "Atlantini" reflektori uzdižu tu izbačenu energiju prema gore; "4" ... nevidljivo je postalo vidljivo ...  transformirana energija (biotska) tehničkog zračenja Teslinog transformatora uzdiže se iznad "Atlante-v" i počinje stvarati zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću "energetsku kupolu".

 

Kvantni "PROSTORNI" biogenerator "Atlanta" brojnim višegodišnjim ispitivanjima dokazao se je kao izuzetno efikasan zaštitno-terapijsko-iscjeljujući uređaj, relativno malih dimenzija. Konačno potpuno izliječen 1994. godine njegovim zaštitno-terapijsko-iscjeljujućim djelovanjem, presretan što sam izliječio sam sebe i što ću moći mnogima pomoći, sa mnogo planinarskih znački 1997. godine.

Kada je konjički klub Bjelovar 1998. godine premješten na novu lokaciju nastao je veliki problem sa pitkom vodom jer na toj lokaciji nije bilo bunara. Vlasnica konjičkog kluba obratila mi se je za pomoć jer su morali svakog dana cisternom dovoziti pitku vodu za napajanje mnogobrojnih konja koji su bili smješteni u boksovima ovog kluba.

Njezine želje bile su: da je pitka voda blizu, da je ima jako mnogo, da je zdrava za piće i da bunar kojeg će iskopati prema mojem nalazu uvijek ima dovoljno vode i za najvećih suša. Tijekom razgovora saznao sam da su konji nakon premještanja konjičkog kluba na ovu novu lokaciju bez vidljivih razloga postali vrlo brzo nervozni i uznemireni, a posebno je bio uznemiren jedan prekrasan pastuh koji je neprekidno kopitama udarao po ogradi boksa i svi su ga se bojali jahati, bio je jako zločest, htio je ugristi svakog jahača.

Kada sam ga s oprezom, iz odgovarajuće sigurne udaljenosti (vidio sam u njegovom pogledu i pokretima da će me ugristi), pogledao u oči "vidio sam" u njima izraziti očaj kakav obično konji pokazuju samo kad su smrtno uznemireni i kada osjećaju vrlo veliku opasnost. Uzeo sam svoj radiestezijski pribor, specijalne "L" antene, dijagnostički visak i specijalne, dugogodišnjim istraživačkim radom razvijene radiestezijske dijagrame, te krenuo u potragu za takvim "željenim"podzemnim vodenim tokom koji će u potpunosti zadovoljiti želje vlasnice kluba i mnogo godina snabdijevati konjički klub pitkom vodom u velikim količinama.

Moj radiestezijski nalaz pokazao je lokaciju konjičkog kluba na izuzetno jakim podzemnim vodenim tokovima koji se međusobno sijeku na dubini od 13 metara ispod zemlje, gotovo u sredini kluba. Dijagnostika pomoću specijalnih dijagrama pokazala je da će se nakon iskapanja bunara voda podignuti gotovo do površine i da nikada više neće imati problema sa ovim bunarom, čak i za najvećih suša.

Ali, upravo te izuzetno jake podzemne vode na lokaciji konjičkog kluba, koje su bile od životne važnosti za uvijek dovoljne količine pitke vode bile su ujedno i uzročnikom nemirnih i nervoznih ponašanja svih konja, posebno tog prekrasnog pastuha. On je svojim nemirnim i agresivnim ponašanjem u stvari molio za pomoć jer je njegov boks bio na najpatogenijem i najopasnijem mjestu (kombinacija sjecišta dva vrlo jaka podzemna vodena toka sa Benkerovim čvorom u čijem središtu je bio aktivan maligni Hartmannov čvor).

Dijagnostikom sam odredio da se taj problem može u potpunosti riješiti ugradnjom jednog biogeneratora "Atlanta-v" u neposrednoj blizini budućeg bunara na samom sjecištu svih podzemnih vodenih tokova jer će na tom mjestu "Atlanta" osloboditi izuzetno veliku biotsku energiju koja će izuzetno snažno djelovati na konje i pomoći im da dugo budu vitalni i zdravi, vrlo plodni i uspješni na mnogim konjičkim turnirima.

Nakon što je iskopan bunar, dijagnostikom sam na kombinaciji sjecišta podzemnih vodenih tokova sa Hartmannovim i Curryevim čvorom pronašao idealno mjesto za ugradnju biogeneratora "Atlanta". Na tom je mjestu od betona (bez armature) izrađena kocka na koju sam zatim trajno ugradio biogenerator "Atlanta-v".

Biogenerator "Atlanta-v" ugrađen u konjičkom klubu Bjelovar na sjecištu nekoliko vrlo jakih podzemnih vodenih tokova, Hartmannovog i Curry-evog čvora .

 

Biogenerator "Atlanta-v" u konjičkom klubu Bjelovar svakodnevno energizira pitku vodu.

Izmjereni polumjer unutar kojeg je samo jedan biogenerator "Atlanta-v" postavljen na sjecištu vrlo jakih podzemnih vodenih tokova, Hartmannovog i Curry-evog čvora u konjičkom klubu Bjelovar potpuno transformirao sve štetne energije u biološki pozitivne energije iznosio je 80 metara, tj. na promjeru od 160 m i na površini djelovanja od 20106,1 m2. Sva trava koja izrazito bujno raste na toj velikoj površini ima vrlo veliku energiju, vrlo je zdrava i koristi se za svježu ispašu konjima i za izradu sijena. 

 

Pozitivna rotacija dijagnostičkog pribora u neposrednoj blizini štale pastuha pokazuje da je taj prostor potpuno energetski zaštićen i vrlo energetski pozitivan. Pastuh se je pozitivnim djelovanjem biogeneratora "Atlanta-v" potpuno smirio, prestao se "zločesto" ponašati i mahao glavom "gore-dolje". Znao sam da me tako pozdravlja i zahvaljuje se.

Pastuh je neposredno prije ugradnje biogeneratora "Atlanta" bio jako nervozan, a nakon samo dva sata pomolio je glavu iz boksa počeo mahati s njom gore – dolje, kao da me je pozdravljao i zahvaljivao se.  Sa neobičnom pažnjom pratio je moje kretanje po konjičkom klubu.

Kontrolna dijagnostika pokazala je da je cijeli objekat konjičkog kluba potpuno energetski zaštićen pozitivnim djelovanjem samo jednog biogeneratora "Atlanta-v", šetajući prostorom kluba doživio sam posebne trenutke, konji su izvirivali iz svojih boksova, u njihovim očima vidio sam radost, mahali su glavama gore – dolje i okretali svoje glave zamnom.

Iznad "Atlante-v" napravljena je polica na kojoj neprekidno stoji kanta sa pitkom vodom, oko bunara su bačvice također sa pitkom vodom kojom se napajaju konji. "Atlanta-v" ne samo što je u potpunosti, trajno i besprijekorno neutralizirala sva biološki štetna zračenja unutar konjičkog kluba i na velikoj udaljenosti izvan konjičkog kluba već neprekidno energizira vrlo jakom energijom svu vodu za piće kojom se napajaju konji i svo sijeno koje je smješteno u velikom sjeniku izgrađenom na udaljenosti od dva metra od "Atlante". Na taj način postignuta je višestruka korist za sve konje u konjičkom klubu Bjelovar: potpuno zdravi uvjeti života, zdrava i energizirana voda za piće i zdravo i energizirano sijeno, dakle, sve što je potrebno da bi se uz vrlo kvalitetan i stručan trening pobjeđivalo na mnogim turnirima.

Radiestezijskom dijagnostikom i primjenom mojih specijalnih dijagrama na mnogim sam stočnim farmama, farmama pilića, plantažama voća i povrća, plantažama drveća za specijalne potrebe, na mnogim OPG (obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima) pronašao sjecišta jakih podzemnih vodenih tokova na kojima su zatim iskopani bunari koji i za najvećih suša nikada nisu presušili. Bunarska voda je voda iz dubine zemlje, čista je, nije zagađena raznim kemikalijama i mnogo je zdravija za uzgoj ekološkog povrća i voća od vodovodne vode (Članak "Voda i zdravlje").

Radiestezijski nalaz eksploativih sjecišta podzemnih vodenih tokova na plantaži hrasta lužnjaka. Nalaz pokazuje da je lokacija plantaže na "suhom terenu", ali će bušenjem bunara na dijagnosticiranim sjecištima plantaža uvijek imati dovoljno pitke vode.

 

Radiestezijski nalaz podzemnih vodenih tokova i njihovih brojnih eksploativih sjecišta na lokaciji budućeg turističkog ekološkog naselja. Nalaz pokazuje postojanje izrazito velikih rezervi pitke vode za izradu umjetnih potočića, umjetnih jezera i brojne turističke posjete.

U cilju popularizacije metode „Medicinska Radiestezija“ objavio sam 32 stručna članka pod naslovom „Atlanta nas iscjeljuje i čuva“ u stručnom časopisu „Ezoterikus“, osam stručnih referata na kongresima o suradnji klasične i alternativne medicine, nekoliko članaka u časopisima „Arena“, „Mila“, te učestvovao u nekoliko TV emisija na HTV.

Izlaganje referata "Omogućimo djeci zdrave uvjete školovanja – problem patogenih neionizirajućih energija u školama" na kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine - poglavlje tehnička zračenja u učionicama informatike.

 

Izlaganje referata "Omogućimo djeci zdrave uvjete školovanja – problem patogenih neionizirajućih energija u školama" na kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine - poglavlje kako biogeneratorom Atlanta neutralizirati tehnička zračenja u učionicama informatike srednjih škola.

Izlaganje referata "Omogućimo djeci zdrave uvjete školovanja – problem patogenih neionizirajućih energija u školama" na kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine - poglavlje kako štetna zračenja mogu vrlo negativno utjecati na razvoj još nerođenog djeteta i uzrokovati mnoge neizlječive degenerativne bolesti.

Izlaganje referata "Omogućimo djeci zdrave uvjete školovanja – problem patogenih neionizirajućih energija u školama" na kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine - poglavlje kako štetna zračenja svojom negativnom energijom informiraju jezgru živčane stanice i uzrokuju proizvodnju maligne energije u neuronima mozga.

Biogeneratori "Atlanta-m" i "Atlanta-v" na međunarodnoj izložbi "Medicina i tehnika", Zagrebački velesajam 2004. godine.

Moj izložbeni prostor na međunarodnoj izložbi "Medicina i tehnika", Zagrebački velesajam 2004. godine.

Tijekom višegodišnje praktične primjene moje originalne dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska Radiestezija", koristeći multidisciplinarna znanja fizike (kvantne i subatomske), matematike, kemije, biologije, geologije, termodinamike, medicine (anatomija, fiziologija, farmakologija …), elektrotehnike ….., te praktična iskustva stečena višegodišnjim istraživačkim radom, eksperimentima i znanstvenom obradom rezultata, ostvario sam tri doktorata:

1.- DOKTORAT IZ RADIESTEZIJE: 

1.1 - za otkriće, razvoj i 25-to godišnju dokazanu primjenu originalne holističke dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska radiestezija" kojom se numeričkim prikazom rezultata sistematske i specijalističke dijagnostike preko energetskih meridijana,  "centara svijesti" organizma (čakri),  svim organima organizma i u "centru života" (genetska točka organizma), u obliku "koeficijenta otpornosti organizma" mogu otkriti procesi bolesnih "bioenergetskih" promjena u organizmu i spriječiti nastanak bolesti, sa prikazom na posebnom dijagramu (bioenergoritmogram);

1.2 - za otkriće duhovne energije "energija karcinoma" koja se počinje "autoimuno" proizvoditi u ljudskom mozgu i do 10 godina prije pojave prvih "fizičkih", fiziološki dokazljivih malignih stanica u organima;

1.3 - za otkriće i 25-to godišnju dokazanu primjenu "dijagnostičkog načela sedmice" kojim se tijekom dijagnostike ljudskog organizma pomoću sedam dijagnostičkih parametara mogu u potpunosti numerički izraziti, objasniti i međusobno uspoređivati različita energetska stanja ljudskog organizma u energetskim meridijanima, "centrima svijesti" organizma (čakrama), svim organima organizma i u "centru života" (genetska točka organizma).

2.- DOKTORAT IZ ENERGETSKE MEDICINE: 

2.1 - za izum, konstrukcije i 25-to godišnju dokazanu primjenu "klasičnih" biogeneratora "Atlanta";

2.2 - za izum, konstrukcije i 10-to godišnju dokazanu primjenu "osobnih" biogeneratora "Atlanta";

2.3 - za izum i 7-godišnju dokazanu primjenu "specijalnih" kvantnih skalarnih biogeneratora "Atlanta";

3.- DOKTORAT IZ DUHOVNE MEDICINE:

3.1 - za istraživanja i dokaze djelovanja duhovno negativnih energija na ljudsko zdravlje;

3.2 - za izum, konstrukcije i 15-to godišnju dokazanu primjenu specijalnih osobnih kvantnih, genetski programiranih zaštitno-terapijsko-iscjeljujućih  "pulzatora";

3.3 - za izum, konstrukcije i 15-to godišnju dokazanu primjenu specijalnih kvantnih, genetski programiranih uređaja za "kanaliziranje" duhovno pozitivne zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije;

3.4 - za istraživanja i dokazanu primjenu "osobnih" i "specijalnih" kvantnih skalarnih biogeneratora "Atlanta" u zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskom  procesu "izvlačenja" bolesnih stanja organizma na nivou podsvijesti, dok su ta "bolesna stanja"još u energetskom obliku, a nakon "izvlačenja" iz podsvijesti dokazana "materijalizacija" u obliku vidljivih "energetskih otisaka" na površini biogeneratora "Atlanta".

 

 Diplome

Doktorat iz radiestezije.

Doktorat iz energetske medicine.

Doktorat iz duhovne medicine.

 

Dragi ljudi,

SILE PRIRODE UVIJEK SU BILE I UVIJEK ĆE BITI JAČE OD ČOVJEKA, ONE SE NIKADA NE MOGU BLOKIRATI VEĆ SAMO TRANSFORMIRATI IZ JEDNOG U NEKI DRUGI OBLIK. LJUDI MUDROŠĆU, INTUICIJOM, ZNANJIMA I UMIJEĆIMA MOGU UPOZNATI MEHANIZME DJELOVANJA PRIRODNIH SILA, ISKORISTITI NJIHOVU MOĆ ZA OSTVARIVANJE SVOJIH ŽIVOTNIH CILJEVA I DOBROBIT MNOGIH LJUDI NA ZEMLJI.

BENKEROV KUBNI ATOMSKI SUSTAV SA PROSTORNOM REŠETKOM, HARTMANNOVA GLOBALNA MREŽA I CURRYEVA DIJAGONALNA SVEMIRSKA MREŽA POSTOJE SVUDA NA ZEMLJI, NA KOPNU, NA MORU, U ZRAKU ... TO SU PRIRODNE MREŽE KOJIMA NEPREKIDNO CIRKULIRA MAGNETSKA ENERGIJA ZEMLJE I SVEMIRA. NA ČVORIŠTIMA SVIH TIH MREŽA UZDIŽU SE VERTIKALNI ROTIRAJUĆI, VRLO PROBOJNI, MAGNETSKI ENERGETSKI VALOVI, ČIJA ENERGIJA SE NE MOŽE BLOKIRATI VEĆ SAMO TRANSFORMIRATI.

    

Benkerov kubni atomski sustav, Hartmannova globalna i Curry-eva dijagonalna mreža postoje na cijeloj planeti Zemlji.....to su prirodne mreže kojima neprekidno cirkulira magnetska energija Zemlje i svemira. U svim čvorištima svih tih mreža uzdižu se vertikalni rotirajući magnetski energetski valovi koji "poput svrdla" prolaze kroz sve prepreke jer se sastoje od magnetske energije, a ne od materije. Ti valovi oštećuju aminokiselinsko-proteinske strukture ljudske DNA i uzrokuju mutacije stanica. Noću, od ponoći do 4 sata ujutro ti valovi su nekoliko puta jači nego danju, zato najveći broj ljudi i umire noću. Njihova magnetska, vrlo probojna energija ne može se blokirati zaštitnim dekama, jastucima, madracima ... kristalima. Njihova magnetska energija, koja je za ljude, biljke i životinje jako štetna po zdravlje, može se samo transformirati u biotsku, iscjeljujuću energiju, u skladu sa ZAKONOM O ODRŽANJU ENERGIJE.

BENKEROV KUBNI ATOMSKI SUSTAV, HARTMANNOVA GLOBALNA I CURRYEVA DIJAGONALNA MREŽA POSTOJE U SVAKOM STANU, U SVAKOJ KUĆI U SVAKOM UREDU, U SVAKOJ TVORNICI, SVAKOM POSLOVNOM PROSTORU .... U SVAKOJ SPAVAĆOJ SOBI ...

 

Benkerov kubni atomski sustav, Hartmannova globalna i Curryeva dijagonalna mreža postoje u svakom stanu, u svakoj kući, u svakom uredu, u svakoj tvrtci, u svakoj tvornici, ... u svakoj spavaćoj sobi ... SVUDA na planeti Zemlji. U čvorištima svih tih mreža uzdižu se vertikalni rotirajući magnetski energetski valovi koji "poput svrdla" prolaze kroz sve prepreke, pa tako i  kroz ljudski organizam kada se po noći odmara u krevetu, kada po danu radi u uredu ili u tvornici. Ti valovi oštećuju aminokiselinsko-proteinske strukture ljudske DNA i uzrokuju mutacije stanica. Zajedno sa brojnim tehničkim zračenjima koja je proizveo čovjek, u svakom prostoru gdje boravi i radi čovjek, stvara se "SIVA ZONA" u kojoj se pojačava štetna energija, a koja može sadržavati i malignu energiju.

BROJNA ŠTETNA ZRAČENJA KOJIMA STE NEZAŠTIĆENI IZLOŽENI VRLO ČESTO PIŠU TUŽNE SCENARIJE VAŠEG ŽIVOTA !

NAKON ŠTO U SVOJ STAN, KUĆU, URED, TVRTKU, TVORNICU, POSLOVNI PROSTOR UGRADITE BIOGENERATOR "ATLANTA" TADA ZAPOČINJU MNOGI RADOSNI SCENARIJI VAŠEG ŽIVOTA !

SVI MODELI BIOGENERATORA "ATLANTA", VREMENSKI NEOGRANIČENO, ISIJAVAJU VRLO MOĆNU ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELJUJUĆU ENERGIJU I OMOGUĆAVAJU VAM NEOGRANIČENU MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA !

 

Svi modeli biogeneratora "Atlanta" (klasični, osobni, specijalni), vremenski neograničeno, isijavaju vrlo moćnu zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću energiju i omogućavaju Vam NEOGRANIČENU MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA ! Nakon što u svoj stan, kuću, ured, tvrtku, tvornicu, poslovni prostor ugradite biogenerator "Atlanta" tada započinju mnogi radosni scenariji Vašeg života ! Biogeneratori "Atlanta" na cijeloj, izrazito velikoj površini svojeg zaštitno-terapijsko-iscjeljujućeg djelovanja povlače u svoj kvantni titrajni sustav svu štetnu energiju (siva energija na prethodnoj slici) i vremenski neograničeno trajno potpuno je TRANSFORMIRAJU (PRETVARAJU) U ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELJUJUĆU ENERGIJU.

Ova iscjeljujuća energija oporavlja aminokiselinsko-proteinske strukture Vaše DNA, raskinute strukture ponovo se sastavljaju i Vama se u takvom vrlo zdravom prostoru u svakodnevnim procesima samoiscjeljivanja ponovo vraća Vaše "izgubljeno" zdravlje. Prvi kvantni biogenerator "Atlanta" konstruirao sam kako bi izliječio sam sebe ... a ... nakon vrlo detaljnih istraživanja i ispitivanja efikasnosti ... mnogo biogeneratora "Atlanta" za zdravlje, radost, sreću i dobrobit svih ljudi na Zemlji !

Bioenergija je sveprisutna energija života i esencijalni je dio, matrica svega što postoji, vidljivog i nevidljivog, te se pojavljuje u nebrojenim životnim oblicima.  Jaka i dobro izbalansirana bioenergija ljudskom organizmu omogućava vitalan život, dobro i stabilno zdravlje, a slaba i nepostojana bioenergija život oslabljene vitalnosti i nestabilnog zdravlja.

 Postizanje vlastitog izlječenja vlastitim izumom oduvijek je predstavljalo najuvjerljivije svjedočanstvo moći ljudskog uma da stvaralačkom inteligencijom iskoristi nevidljive sile prirode za bolji i zdraviji život. Biogenerator "Atlanta" i mnogi drugi vrlo učinkoviti terapijsko - zaštitni uređaji, koje možete upoznati tijekom čitanja i proučavanja ove internet stranice, rezultat su moje 40-to godišnje radiestezijske prakse dijagnostičkih mjerenja i istraživanja mnogobrojnih patogenih zračenja i primjene znanja iz matematike, fizike, kemije, elektrotehnike, fiziologije, anatomije, farmakologije, bioenergoterapije, homeopatije i drugih znanja, koja su mi omogućila njihovu izradu i vrlo efikasnu primjenu u praksi.

Ništa se nikada ne događa slučajno, sve što Vam se je bilo kada u životu dogodilo i što će se dogoditi uvijek je imalo i uvijek će imati svojeg "NEVIDLJIVOG" UZROČNIKA, a ŠTETNA ZRAČENJA (štetne energije) uvijek su bila i uvijek će biti "OKIDAČI" NEŽELJENIH DOGAĐANJA u Vašem zdravlju i općenito u Vašem životu, a na pitanje "kada će se to neželjeno dogoditi u Vašem zdravlju i Vašem životu" odgovor Vam može dati dijagnostika Vašeg stana, Vaše kuće, Vašeg ureda, Vaše tvornice i Vašeg organizma tj. energetskog stanja Vaše "energetske matrice" po metodi "MEDICINSKE RADIESTEZIJE".  

Mnoge "neželjene događaje Vašeg zdravlja" možete preventivno izbjeći mnogo godina prije ako u Vašem stanu, Vašoj kući, vašem uredu, Vašoj tvornici .... u Vašoj spavaćoj sobi primijenite "MEDICINSKU RADIESTEZIJU" i BIOGENERATORE "ATLANTA" kao što je napisano u knjizi "ZAŠTO SMO NAJBOLJI", 2013 godine: "ŠTIT PROTIV NEGATIVNIH ENERGIJA I BOLESTI". 

BUDITE UVIJEK POBJEDNIK NAD BILO KOJIM OBLICIMA BIOLOŠKI NEZDRAVIH, PATOGENIH ZRAČENJA I  ENERGIJA I UVIJEK OSTVARITE U VAŠEM ZDRAVOM DUHU I ZDRAVOM TIJELU SVE SVOJE ŽIVOTNE SNOVE !

NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA !

VREMENSKI NEOGRANIČENA ZAŠTITA, ZDRAVLJE, VITALNOST, IZRAZITO VELIKA BIOENERGIJA, OSLOBAĐANJE VAŠIH INTELEKTUALNIH I FIZIČKIH SPOSOBNOSTI DO NESLUĆENIH RAZMJERA .... BIOGENERATORI "ATLANTA" OSLOBAĐAJU VAŠE KREATIVNE SPOSOBNOSTI OD DOGMI PROŠLOSTI I  SADAŠNJOSTI  .... VI MOŽETE POSTIĆI U ŽIVOTU SVE ŠTO ŽELITE !

U SVIM UVJETIMA I NA SVAKOM MJESTU ATLANTA VAS, NEOGRANIČENO VREMENSKI, POTPUNO ŠTITI, TERAPIJSKI DJELUJE I ISCJELJUJE !

 

 Srdačno Vas pozdravljam !

 

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

   autor metode "Medicinska radiestezija",

                                                                       izumitelj biogeneratora "Atlanta",

Pin It