Prijenos energije karcinoma "majka - dijete"

KAKO SE "ENERGIJA KARCINOMA" MOŽE PRENOSITI SA MAJKE NA JOŠ NEROĐENO DIJETE ?

Kako štetna (patogena) zračenja mogu negativno utjecati na razvoj mozga novorođenčeta i pokrenuti stvaranje "energije karcinoma" već u utrobi majke ?

Razvoj mozga svakog novorođenčeta počinje tijekom embrionalnog razvoja u utrobi majke, gdje se događaju vrlo složena zbivanja kojima je za cilj osigurati optimalni anatomsko-histološko-citološki i funkcionalni razvoj. Temeljna organizacija razvoja mozga programirana je genetski tj. neurogenetski, pri čemu tijekom tog razvoja još u utrobi majke značajnu ulogu imaju razni utjecaji iz okoline. U teoriji i praksi alternativne medicine, u knjigama, časopisima i svakodnevnoj terminologiji neprekidno se ističe značaj sedam glavnih čakri za zdravlje duha i tijela čovjeka. Osim njih postoji i veliki broj sporednih čakri. Riječ „čakra“ sanskrtskog je porijekla i znači kolo ili vrtlog. Čakre su središta energije i svijesti u ljudskom organizmu, a označava ih se i kao vrtloge energije i središta snage. Učenje o čakrama preneseno je zahvaljujući tradiciji joge, ali same čakre može spoznati svaki čovjek neovisno o pripadnosti, kulturi ili vremenu u kojemu živi. Čakre utječu na funkciju organa, krvotok, aktivnost hormona, emocije, misli, jedno riječju na duh i tijelo svakog čovjeka u cjelini cijeli njegov život. Čakre upijaju, skupljaju i transformiraju životnu energiju (prana, bioenergija, reiki, …) koja neprekidno struji ljudskim tijelom i energetskim poljem (aurom). Bioenergija je životna sila svakog čovjeka i svakog drugog živog bića.

Na slici 1 prikazano je bioenergetsko polje (aura) djeteta u utrobi majke. Mnogobrojnim istraživanjima dokazano je da su kod djeteta u utrobi majke u sedmom mjesecu trudnoće i kod novorođenčeta otvorene samo dvije čakre ("centri svijesti organizma"): sedma čakra koja se još zove čakra glave ili krunska čakra i prva čakra koja se još zove osnovna ili korijenska čakra.

Ostale čakre nisu otvorene niti razvijene, preko njih je navučen zaštitni film. Ove čakre se otvaraju i razvijaju tek tijekom djetetovog rasta i individualizacije.

Upravo na ove dvije čakre, sedmu i prvu, maligna energija mjesta na kojem spava majka djeteta i/ili je postavljena kolijevka ili dječji krevetić može imati vrlo odlučujući negativan utjecaj na zdravlje, rast, rano djetinjstvo, razvoj mozga, razvoj organa i tijela u cjelini, dakle na fizičke i duhovne sposobnosti tijekom cijelog života, a također i mogućnost obolijevanja od malignih bolesti (leukemije) tijekom djetinjstva i puberteta.

 

Sl.- 1 Bioenergetsko polje (aura) djeteta u utrobi majke.

SEDMA ČAKRA (čakra glave, tjemena čakra, krunska čakra) leži na vrhu glave, tik iza tjemena. Povezana je s višim umom, znanjem, te s integracijom čovjekove duhovnosti i tjelesnosti. Odgovara epifizi i upravlja velikim mozgom, desnim okom, živčanim i mišićnim sustavom te kožom. Sedma čakra jest čakra duhovnostipreko nje dolazimo u dodir sa svojim višim «Ja» i kanaliziramo energiju iz svemira. Ova čakra omogućava čovjeku spoznaju posebnog oblika postojanja, koji se proteže s onu stranu materijalnog svijeta, pruža nam osjećaj cjelovitosti i osmišljava naše postojanje. Budući da ova čakra obuhvaća cijeli čovjekov život, njezina blokada i izlaganje utjecajima patogenih energija  može imati dominantan utjecaj  na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu tijekom djetinjstva, odrastanja i kasnije zrele dobi. Na mentalnom i emocionalnom planu utjecaj patogenih zračenja izražava se u pomanjkanju samopouzdanja, u duhovnim odnosno osobnim krizama, u strahu od razvoja i upoznavanja samoga sebe, etici, humanizmu, nesebičnosti, sposobnosti viđenja širih perspektiva, vjeri, inspiraciji, pobožnosti, te u osjećaju da nam je život besmislen. To lako može na fizičkom planu organizma dovesti do degenerativnih bolesti, energetskih poremećaja organizma, depresije, kronične iscrpljenosti, krajnjih osjetljivosti na svjetlost, zvuk i druge čimbenike okoline, deformacije i nepravilni razvoj i rast kostiju, smetnje u živčanom sustavu, genetske smetnje, te leukemije i raka kostiju.

Blizu epifize u mozgu nalazi se hipofiza koja je povezana sa šestom čakrom. Iako je kod novorođenčeta šesta čakra zatvorena, strujanje energije iz neposredne okoline novorođenčeta dolazi u ovu čakru iznutra kroz sedmu čakru. Kasnije, kada se ona tijekom djetinjstva razvije i otvori ispoljiti će se svi raniji njezini, bilo pozitivni, bilo negativni, podražaji na duhovne sposobnosti djeteta. Šesta čakra zove se još i čeona čakra, treće oko ili oko mudrosti. Kada je potpuno razvijena i otvorena ona je indigo plave boje. Povezana je s univerzalnom ljubavi koja obuhvaća život u cjelini: podupire i čuva sve što postoji. Leži na području trećeg oka, u sredini iznad korijena nosa. Povezana je sa hipofizom i upravlja i regulira djelovanje svih ostalih žlijezda s unutarnjim  lučenjem, te upravlja malim mozgom, lijevim okom, nosom, ušima i živčanim sustavom. Ona je središte čovjekove duše u budnom stanju, djeluje na intuiciju, viđenja i ostale paranormalne sposobnosti spoznaje, te na sposobnost prepoznavanja uzoraka, na sjećanje i spoznavanje, na sposobnost vizualizacije i na razumijevanje mentalnih pojmova.

Ako je ta čakra izložena utjecajima štetnih (patogenih) energija mogu nastati izuzetno teška oštećenja na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu još od najranijeg djetinjstva, mentalni pojmovi djeteta mogu biti zbrkani, a predodžbe o stvarnosti pogrešne i negativne uz nesposobnost ostvarivanja zamisli, dijete ima nedovoljno razvijene intelektualne potencijale i sposobnosti.

Na fizičkom planu izloženost ove zone djelovanju štetnih (patogenih) energija može nakon rođenja ili kasnije u životu pokrenuti razvoj raznih krvarenja, poteškoća sa sinusima, migrene, glavobolje, poteškoće sa očima, očnu mrenu, slom živaca, moždani udar, neurološke poremećaje, sljepoću, gluhoću, tegobe s kralježnicom, poteškoće s učenjem, potištenost, epilepsiju, šizofreniju, tumor na mozgu.

PRVA ČAKRA zove se još i osnovna ili korijenska čakra nalazi se na početku kralježnice, kraj trtice. Ona je fizički oslonac tijela, povezana je s nadbubrežnim žlijezdama, upravlja i regulira ispravno djelovanje kralježnice, nogu, kostiju, stopala, bubrega, rektuma i imunološkog sustava. Crvene je boje, a povezana je s djelovanjem tijela i s tjelesnim osjetima ugode odnosno boli. Djeluje na količinu tjelesne energije i volje za život tj. na težnju za očuvanjem, preživljavanjem i prizemljivanjem. S prvom čakrom povezano je sve djelovanje na zemaljskoj razini, odnos sa zemljom. Ako ova čakra radi ispravno, u uvjetima energija koje stimulirajuće djeluju na organizam, čovjek osjeća snažnu volju za životom, koja se odražava u tjelesnoj snazi te odlučnom i vitalnom ponašanju.

U uvjetima okoline gdje su prisutna štetna (patogena) zračenja, posebno ako ta patogena zračenja neposredno djeluju na prvu čakru ona počinje djelovati neispravno i nastaju značajni mentalni, emocionalni i tjelesni poremećaji.  Čovjek počinje gubiti vitalnost, postaje nesposoban za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, osjeća i duševni i tjelesni umor, bezvoljnost, strah, nedostatak samopouzdanja, te se čini kao da čovjek nekako «nije tu». Čovjek ima osjećaj da je vanjski svijet nešto strašno, da za njega nitko ne mari i da je na svijetu posve sam.

Neispravno djelovanje prve čakre može uzrokovati anemiju, artritis, kroničnu bol u slabinskom dijelu leđa, hemeroide, varikozne vene, slabu cirkulaciju, teške depresije, neobjašnjive poremećaje imunološkog sustava, išijas, rektalne tumore ili rak na tom području.

Sl.- 2 Kada trudnica tijekom trudnoće boravi  i spava na izuzetno biološki nezdravoj kombinaciji štetnih (patogenih) zračenja: sjecište tri podzemna vodena toka + Benkerov čvor + Hartmannov čvor + Curry-ev čvor, tada koncentracija takve biološki nezdrave energije sa velikom vjerojatnošću može u mozgu još nerođenog djeteta pokrenuti stvaranje "energije karcinoma".

 

Vrlo poučan primjer:

Ako trudnica tijekom trudnoće boravi ili spava na nekom štetnom(patogenom) mjestu, energija tog štetnog (patogenog) mjesta djeluje preko njezinih čakri ne samo na njezin mozak već i na cijelo njezino tijelo, te se preko pupčane vrpce prenosi i na plod u njezinoj utrobi.

Moguća su izuzetno teška mentalna (nevidljiva na ultrazvuku, ali vidljiva kasnije) ili fizička (vidljiva na ultrazvuku) oštećenja budućeg novorođenčeta tijekom sedmog, osmog i devetog mjeseca trudnoće ukoliko se majka na vrijeme ne skloni sa takvih štetnih (patogenih) mjesta.

Što se sve može dogoditi kada roditelji, nedovoljno informirani o mogućim biološki nezdravim utjecajima raznih štetnih (patogenih) zračenja koja mogu djelovati u njihovim spavaćim sobama, na vrijeme ne poduzmu odgovarajuće postupke radiestezijske zaštite svojeg stambenog prostora prije začeća djeteta ?

Maligne bolesti djece su vrlo moguće već u ranom djetinjstvu i u pubertetu !

Ako niste zaštićeni od djelovanja štetnih zračenja vrlo opasna "energija karcinoma" možda se može dogoditi Vama, Vašoj djeci i unucima.

Nikada ne može u negativnom prostoru nekog stana ili kancelarije biti zdravlja, bez obzira koliko se možda stanovnici takvih prostora "snagom svojeg duha" trudili raznim duhovnim tehnikama pokušati pobijediti prirodne negativne sile.

Prirodne negativne sile uvijek su jače od čovjeka i u konačnici takve tvrdoglave borbe te sile uvijek pobjeđuju !

Da li je humano prema budućnosti ljudske vrste da se bilo čije dijete začne i rodi u uvjetima biološki nezdravih zračenja i da zbog toga proživljava traume i patnje cijeli svoj život ?

Mnogo je jednostavnije stambeni prostor bračnih parova trajno prije začeća potpuno zaštititi primjenom biogeneratora "Atlanta" i tako osigurati neprekidno doživotno visoku biološki pozitivnu i zdravu energiju. Biogeneratori "Atlanta" svakodnevno se dokazuju u primjeni pobjeđujući biološki nezdrave energije neprekidnom emisijom svoje izuzetno snažne i kontinuirane biološki zdrave energije za čovjeka, za kućne ljubimce, za biljke i okolinu.

Svaki čovjek ima prosječno 20 milijardi moždanih stanica. One svakodnevno međusobno komuniciraju i izmjenjuju informacije

To je 20 milijardi mogućnosti da jedna stanica podražena malignom energijom počne "sama od sebe" nekontrolirano proizvoditi "energiju karcinoma" i suradnjom sa drugim stanicama mozga predati i njima informacije o toj energiji poslije čega će i one početi proizvoditi tu energiju.

Svaki čovjek u podsvijesti nosi informaciju o toj energiji.

Tu energiju ne može otkriti klasična medicina jer dijagnostička oprema kojom bi se otkrili maligni procesi u ljudskom duhu i duši ne postoji.

Pin It