Kako je nastala Atlanta HR

U 40 godina moje radiestezijske prakse, od 1973. god do 1991. godine kao aktivni mornaričko-tehnički vojni časnik, poslije završene mornaričko-tehničke vojne akademije u Puli i tehničkog fakulteta u Rijeci, radio sam kao rukovodilac remonta podmornica u remontnom zavodu u Tivtu, zatim kao pomoćnik komandanta spasilačke jedinice za spašavanje brodova i podmornica, kao član raznih komisija za ispitivanje u probnim statičkim i dinamičkim ronjenjima novoizgrađenih i podmornica poslije remonta. Radiesteziju sam vrlo intenzivno primjenjivao svakodnevno bez ikakvih ograničenja, u planiranju raznih spasilačkih zadataka i vježbi, rad na pomorskim kartama i „uživo“ u izvođenju vježbi i spasilačkih akcija, u ocjenjivanju stanja ispravnosti raznih vitalnih uređaja i opreme podmornica prije i za vrijeme probnih ronjenja, a prvenstveno sa ciljem zaštite ljudskih života od mogućeg nastanka udesa i potonuća podmornice (potonuće podmornice smatra se u razvijenim pomorskim zemljama nacionalnom katastrofom). Nakon što sam obolio, 1984. godine, radio sam kao viši predavač na katedri brodostrojarstva u Vojnoj akademiji ratne mornarice u Splitu i kao sudski vještak na Vojnom sudu u Splitu za udese u ronjenju, pri čemu sam razvijao metodu teleradiestezije (rad na daljinu). Kao sudski vještak učestvovao sam u vještačenju jednog izuzetnog slučaja, potonuća broda „Brigitta Montanari“ natovarenog sa opasnim vinil klorid monomerom koji je predstavljao opasnost ekološke katastrofe srednjeg Jadrana. Vještačenje je trajalo 5 godina i nakon podizanja broda iz morskih dubina u potpunosti je potvrđen moj radiestezijski nalaz napisan u obliku dvije knjige sa ukupno 700 stranica teksta, crteža i proračuna koji je omogućio razjašnjenje tog specifičnog udesa i pogibije dvaju vrhunskih ronilaca prilikom prvog pokušaja podizanja broda.

Tijekom mojeg liječenja izumio sam moju osobnu metodu liječenja i tako sam tako sam počeo razvijati moju metodu „Medicinska radiestezija“. Konstruirao sam i prvi prototip biogeneratora „Atlanta“ koji je mojim izlječenjem od 1985. do 1992. godine besprijekornog djelovanja položio ispit kao zaštitni i terapijski uređaj. Prototip prvog biogeneratora "Atlanta" bio je izrađen od specijalnog drveta, nije mogao proizvoditi veliku energiju i bio je velikih dimenzija, zauzimao je cijelu površinu ispod bračnog kreveta. Drvo je amorfni materijal, nema kristale, atomi su postavljeni nasumično i u slučaju da se navlaži počinje jako gubiti terapijsku energiju. Želio sam konstruirati pravi biogenerator "Atlanta" koji će imati moćnu, kvantnu kristalnu rešetku. Ipak i takav drveni biogenerator "Atlanta" pomagao mi je tijekom liječenja od 1984. do 1991. godine.

Sl.- 44

 

Sl.- 44 Tijekom službe u Pomorskom odredu za spašavanje vrlo intenzivno primjenjivao sam radiesteziju svakodnevno bez ikakvih ograničenja, u planiranju raznih spasilačkih zadataka i vježbi, rad na pomorskim kartama i „uživo“ u izvođenju vježbi i spasilačkih akcija, u ocjenjivanju stanja ispravnosti raznih vitalnih uređaja i opreme podmornica prije i za vrijeme probnih ronjenja, a prvenstveno sa ciljem zaštite ljudskih života od mogućeg nastanka udesa i potonuća podmornice (potonuće podmornice smatra se u razvijenim pomorskim zemljama nacionalnom katastrofom). Neprekidno sam usavršavao teleradiestezijsku dijagnostiku "radom na pomorskim kartama".

Nakon što sam obolio, 1984. godine, radio sam kao viši predavač na katedri brodostrojarstva u Vojnoj akademiji ratne mornarice u Splitu i kao sudski vještak na Vojnom sudu u Splitu za udese u ronjenju, pri čemu sam neprekidno dalje razvijao i usavršavao osim klasične dijagnostike "uživo" i metodu teleradiestezije (rad na daljinu).

Povijesni trenuci koji su utjecali na moju osobnu TRANSFORMACIJU od vrlo uspješnog mornaričko tehničkog časnika u ISCJELITELJA dogodili su se 1991. godine.

                       

Sl.- 45 Povijesni trenutak kada je započela moja "transformacija" od mornaričko tehničkog časnika" u "ISCJELITELJA".

Tada se je dogodio raspad Jugoslavije, rađanje Hrvatske države i Domovinski rat. U tim povijesnim trenucima još uvijek sam se borio s bolešću, viša vojnoliječnička komisija proglasila me je nesposobnim za "trupnu službu". Iako sam se odmah 1991. godine prijavio u hrvatsku ratnu mornaricu, kadrovska služba, znajući moje zdravstveno stanje, stavila me je u "status čekanja na službu" za odgovarajuće radno mjesto. Kada sam na TV vijestima vidio da je moja rodna kuća u Bjelovaru zapaljena, odlučio sam vratiti se u moj rodni grad i obnoviti "kuću mojeg djetinjstva".

Zaposlio sam se 1992. godine kao direktor ljevaonice "Tomo Vinković", vrlo detaljno izučio brojne kristalne rešetke i konstruirao izuzetno snažan, kvantni biogenerator "Atlanta" sa vrlo precizno složenim kristalnim rešetkama koje nakon uzbude štetnim patogenim zračenjima počinju neograničeno vremenski titrati i transformirati svu štetnu energiju na vrlo velikoj površini u zaštitno-terapijsko-iscjeljujuću energiju. Taj, izuzetno moćan, kvantni biogenerator "Atlanta" omogućio mi je potpunu pobjedu nad bolešću 1994. godine.

  

Sl.- 46 Mnoga ispitivanja kvantnih biogeneratora "Atlanta" na ispitnom poligonu dokazala su izuzetnu moć zaštitno-terapijsko-iscjeljujućeg djelovanja na vrlo velikoj površini. Kvantni biogenerator "Atlanta" kojeg držim u ruci omogućio mi je potpunu pobjedu nad bolešću 1994. godine.

Kada su me 1994. godine iz kadrovske službe hrvatske ratne mornarice, ne znajući da sam se potpuno izliječio, obavijestili da mi je pronađeno odgovarajuće radno mjesto u institutu za pomorsku medicinu u Splitu, zahvalio sam se sa informacijom da sam se potpuno izliječio i da "idem svojim novim životnim putem". U rujnu 1994. godine zaposlio sam se u Tehničkoj školi Bjelovar i sve slobodne trenutke poslije nastavnog procesa posvetio daljem usavršavanju moje originalne dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska radiestezija", usavršavanju konstrukcije klasičnih biogeneratora "Atlanta" i istraživanjima novih konstrukcija (osobnih i specijalnih) "Atlanti".

   

Sl.- 47  U cilju popularizacije metode „Medicinska Radiestezija“ objavio sam 32 stručna članka pod naslovom „Atlanta nas iscjeljuje i čuva“ u stručnom časopisu „Ezoterikus“, osam stručnih referata na kongresima o suradnji klasične i alternativne medicine, stručne članke u časopisima „Arena“, „Mila“, "Lider Tehnopolis", u knjizi "Zašto smo najbolji" ..... te učestvovao u nekoliko TV emisija na HTV.

Višegodišnjim radiestezijskim istraživanjima, tijekom sistematskih i specijalističkih dijagnostika brojnih slučajeva teško oboljelih ljudi, neprekidnim evidentiranjem i znanstvenom obradom rezultata tih dijagnostika, otkrio sam "energiju karcinoma" i konstruirao dijagram koji vrlo poučno prikazuje kako se u ljudskom organizmu tijekom višegodišnjih izlaganja djelovanjima štetnih energija, najprije u stanicama mozga, na "duhovnom planu organizma", razvija po ljudski život izuzetno opasna energija karcinoma.

Nakon što u ljudskom organizmu jako oslabi sposobnost proizvodnje bioenergije, iscrpi vitalnost, poremeti unutrašnju ravnotežu u stanicama i "informira" stanice organizma svojim frekvencijama, energija karcinoma "spušta se" na "fizički plan organizma" i "materijalizira" u oblicima raznih malignih bolesti, najprije u onim organima koji su najviše i najintenzivnije bili izloženi djelovanjima štetnih zračenja.

Sl.- 48 "CARCINOM" RITMOGRAM ili dijagram koji vrlo poučno prikazuje kako se u ljudskom organizmu tijekom višegodišnjih izlaganja djelovanjima štetnih energija razvija maligna bolest. Ovaj dijagram je detaljno objašnjen u članku "Kako štetne energije uzrokuju bolest".

Višegodišnjim radiestezijskim istraživanjima, tijekom sistematskih i specijalističkih dijagnostika brojnih slučajeva izuzetno uspješnih zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskih intervencija primjenom biogeneratora "Atlanta", neprekidnim evidentiranjem i znanstvenom obradom rezultata tih dijagnostika, otkrio sam KAKO BIOGENERATORI "ATLANTA" ISCJELJUJU LJUDSKI ORGANIZAM i konstruirao dijagram koji vrlo poučno prikazuje KAKO SE u ljudskom organizmu tijekom zaštitno-terapijsko-iscjeljujućeg, vremenski neograničenog djelovanja biogeneratora "Atlanta" DOGAĐA PROCES SAMOISCJELJIVANJA ORGANIZMA. Dijagram sam nazvao "BIOENERGORITMOGRAM BIOGENERATORA "ATLANTA".

Vrlo brzo nakon primjene biogeneratora "Atlanta" i Vaš organizam (duh i tijelo) doći će u polje "A3".

NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA !

 

Sl.- 49 BIOENERGO-RITMOGRAM zaštitno-terapijsko-iscjeljujućeg djelovanja biogeneratora "Atlanta" koji vrlo poučno prikazuje kako je nakon primjene biogeneratora "Atlanta" u terapiji najprije moguć vrlo efikasan oporavak, a zatim i potpuno SAMOIZLJEČENJE ljudskog organizma djelovanjem zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije koju, vremenski neograničeno, neprekidno emitira biogenerator "Atlanta". Ovaj dijagram detaljno je objašnjen u članku "Kako biogeneratori "Atlanta" iscjeljuju ljudski organizam".

Fotografija moje aure infracrvenom kamerom tijekom dijagnostike jednog prostora pokazuje kako ona blješti bijelim sjajem, a iz moje čeone čakre vidi se emisija blještavog bijelog energetskog polja. Ovakav tip aure imaju iscjelitelji.

Tijekom višegodišnje praktične primjene moje originalne dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska Radiestezija", koristeći multidisciplinarna znanja fizike (kvantne i subatomske), matematike, kemije, biologije, geologije, termodinamike, medicine (anatomija, fiziologija, farmakologija …), elektrotehnike ….., te praktična iskustva stečena višegodišnjim istraživačkim radom, eksperimentima i znanstvenom obradom rezultata, ostvario sam tri doktorata:

1.- DOKTORAT IZ RADIESTEZIJE: 

1.1 - za otkriće, razvoj i 25-to godišnju dokazanu primjenu originalne holističke dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska radiestezija" kojom se numeričkim prikazom rezultata sistematske i specijalističke dijagnostike preko energetskih meridijana,  "centara svijesti" organizma (čakri),  svim organima organizma i u "centru života" (genetska točka organizma), u obliku "koeficijenta otpornosti organizma" mogu otkriti procesi bolesnih "bioenergetskih" promjena u organizmu i spriječiti nastanak bolesti, sa prikazom na posebnom dijagramu (bioenergoritmogram);

1.2 - za otkriće duhovne energije "energija karcinoma" koja se počinje "autoimuno" proizvoditi u ljudskom mozgu i do 10 godina prije pojave prvih "fizičkih", fiziološki dokazljivih malignih stanica u organima;

1.3 - za otkriće i 25-to godišnju dokazanu primjenu "dijagnostičkog načela sedmice" kojim se tijekom dijagnostike ljudskog organizma pomoću sedam dijagnostičkih parametara mogu u potpunosti numerički izraziti, objasniti i međusobno uspoređivati različita energetska stanja ljudskog organizma u energetskim meridijanima, "centrima svijesti" organizma (čakrama), svim organima organizma i u "centru života" (genetska točka organizma).

2.- DOKTORAT IZ ENERGETSKE MEDICINE: 

2.1 - za izum, konstrukcije i 25-to godišnju dokazanu primjenu "klasičnih" biogeneratora "Atlanta";

2.2 - za izum, konstrukcije i 10-to godišnju dokazanu primjenu "osobnih" biogeneratora "Atlanta";

2.3 - za izum i 7-godišnju dokazanu primjenu "specijalnih" kvantnih skalarnih biogeneratora "Atlanta";

3.- DOKTORAT IZ DUHOVNE MEDICINE:

3.1 - za istraživanja i dokaze djelovanja duhovno negativnih energija na ljudsko zdravlje;

3.2 - za izum, konstrukcije i 15-to godišnju dokazanu primjenu specijalnih osobnih kvantnih, genetski programiranih zaštitno-terapijsko-iscjeljujućih  "pulzatora";

3.3 - za izum, konstrukcije i 15-to godišnju dokazanu primjenu specijalnih kvantnih, genetski programiranih uređaja za "kanaliziranje" duhovno pozitivne zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije;

3.4 - za istraživanja i dokazanu primjenu "osobnih" i "specijalnih" kvantnih skalarnih biogeneratora "Atlanta" u zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskom  procesu "izvlačenja" bolesnih stanja organizma na nivou podsvijesti, dok su ta "bolesna stanja"još u energetskom obliku, a nakon "izvlačenja" iz podsvijesti dokazana "materijalizacija" u obliku vidljivih "energetskih otisaka" na površini biogeneratora "Atlanta".

  

Sl.- 50 Tijekom višegodišnjih istraživanja, evidentiranja i znanstvene obrade rezultata praktične primjene moje originalne dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska Radiestezija" i biogeneratora "Atlanta" u zaštiti, terapiji i iscjeljivanju mnogih ljudi, ostvario sam tri doktorata: prvi iz RADIESTEZIJE, drugi iz ENERGETSKE MEDICINE i treći iz DUHOVNE MEDICINE, a odlukom predsjednika Republike Hrvatske od 05.01.2000. godine, priznat mi je čin pričuvnog pukovnika OS RH.

Moja transformacija u iscjelitelja započela je 1984. godine, kada sam vrlo teško obolio i donio životno važne odluke da primjenom mnogih mojih dotadašnjih znanja pobijedim tu bolest. Mnogobrojnim višegodišnjim istraživanjima, otkrićem, razvojem sa dokazanom efikasnošću metode "Medicinska radiestezija", ..... zatim konstruiranjem kvantnih (kristalno strukturiranih) biogeneratora "Atlanta" koji su tijekom mnogobrojnih ispitivanja i izuzetno efikasne primjene dokazali svoju izuzetnu moć da mogu u potpunosti neograničeno vremenski dugo zaštititi Vaš stambeni prostor, .... Vašu kuću, .... Vaše radno mjesto, .... Vašu tvrtku ...... neprekidnom TRANSFORMACIJOM na vrlo velikoj površini svih štetnih energija u ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELJUJUĆE, ....

Tijekom tih 10 godina, od 1984. do 1994., paralelno sa mojim izumima namijenjenim spašavanju mojeg zdravlja i života, ... zdravlja i života mnogih ljudi ..... dogodila se je i MOJA TRANSFORMACIJA "od mornaričko tehničkog časnika" u ISCJELITELJA.

Vrlo detaljno moj razvojni životni put i "transformaciju" u iscjelitelja opisao sam u članku "KAKO SAM POSTAO ISCJELITELJ", a autorica knjige g-đa Kata Pranić tu moju osobnu "transformaciju" opisala je u knjizi "HRVATSKI ISCJELITELJI".

Sl.- 51 Biogeneratori "Atlanta" u Vašem stanu, ...Vašoj kući, ... Vašem uredu, ... Vašoj tvornici, ... Vašoj spavaćoj sobi ... neprekidno, vremenski neograničeno transformiraju sve oblike štetnih energija u zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće. Ali ... biogeneratori "Atlanta" tijekom svojeg neprekidnog, vrlo iscjeljujućeg djelovanja "transformirati" će i Vas od bolesnika u zdravog čovjeka, izuzetne vitalnosti i vrlo moćne bioenergije.

Današnja sadašnjost 21. stoljeća obilježena je izrazito velikim zanimanjem svih ljudi na planeti Zemlji za razvijanjem duhovnosti, za duhovnim osvješćivanjem, vraćanjem prirodnim metodama očuvanja života i zdravlja kako bi svoj život u cjelini učinili ljepšim, kvalitetnijim i boljim i kako bi svoj fizički život proživjeli u ravnoteži duha i tijela, u zdravlju i sretno, jer je zdravlje uvijek bilo i uvijek će biti najveće bogatstvo.

Moja metoda „MEDICINSKA RADIESTEZIJA“ je internacionalna metoda, primjenjiva podjednako za sve ljude na planeti Zemlji, svih rasa, svih boja kože, svih nacionalnih i religijskih opredjeljenja. Primjenom brojnih interdisciplinarnih znanja ova metoda, zajedno sa primjenom biogeneratora "Atlanta", holističkim pristupom čovjeku omogućava vrlo efikasno samoozdravljivanje čovjeka i ukazuje na uzroke koji su doveli do energetske neravnoteže u "duhu i tijelu" i pokrenuli bolesno stanje najprije duha, a zatim i tijela.

Primjenom biogeneratora "Atlanta", koji će potpuno i vremenski neograničeno trajno energetski zaštititi i ponovo uspostaviti trajnu ravnotežu svih energija u Vašem životnom prostoru u kojem osim Vas žive i druga živa bića (biljke i Vaši kućni ljubimci), pokreće se proces SAMOOZDRAVLJIVANJA i ponovno uspostavlja trajna ravnoteža energija u Vašem "duhu i tijelu".

Metoda „Medicinska radiestezija“ zajedno sa biogeneratorima "Atlanta" omogućava Vam trajno, vremenski neograničeno,  odlično zdravlje, a također i svim ostalim živim bićima koja s Vama žive u tako energetski zaštićenom prostoru, a u slučaju da već imate dijagnosticirano oboljenje biogenerator "Atlanta" svojom, vremenski neograničenom, moćnom iscjeljujućom energijom pomaže Vam u potpunom ozdravljivanju. 

"MEDICINSKA RADIESTEZIJA" i biogeneratori "ATLANTA" neprekidno Vam omogućavaju:

"NEOGRANIČENU MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA".

 

 Svevremenska latinska poslovica već više od 2000 godina poručuje ljudima:

"HISTORIA EST MAGISTRA VITAE" !

što u prijevodu znači:

"POVIJEST JE UČITELJICA ŽIVOTA" !

Povijesne istine su svevremenske i dokazale su da je Radiestezija najstarija ljudska znanost, stara više od 14.000 godina. Stručno primjenjujući dobro provjerene brojne povijesne istine, "stara" znanja i iskustva brojnih generacija ljudi koji su živjeli zdravi i sretni, kao i brojna nova multidisciplinarna znanja današnjice, posebno postignuća kvantne fizike, naš život također može biti vrlo zdrav i vrlo sretan unatoč sve većeg broja i sve jačih štetnih energija u našoj okolini.

"Znanstvena radiestezija", francuskog svećenika Abbé-a M.L.Bouly-a, 1930-te godine "ugradila" je ta "stara" znanja u svoja načela i metodologiju, a ta "stara" znanja kao i brojna nova multidisciplinarna znanja današnjice, posebno iz kvantne fizike, postala su također i vrlo čvrsti temelji moje dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska Radiestezija" i primijenjena su u konstrukciji svih modela biogeneratora "Atlanta" (klasičnih, osobnih i specijalnih).

SVAKA DOBRO GRAĐENA KUĆA UVIJEK IMA DOBRE, ČVRSTE I NESALOMLJIVE TEMELJE.

DOBRO i DUGOVJEČNO ZDRAVLJE TAKOĐER MORA IMATI DOBRE, ČVRSTE I NESALOMLJIVE TEMELJE.

Dragi ljudi, takve temelje Vašeg zdravlja može Vam garantirano osigurati iskustveno u praksi provjerena i dokazana metoda "Medicinska Radiestezija" zajedno sa, sada već, 30-to godišnjom primjenom mnogih modela biogeneratora "Atlanta".

SAMO ZAJEDNO (konvencionalna i alternativna medicina), VRLO KVALITETNOM SURADNJOM ZA STVARNO ZDRAVIJEG ČOVJEKA I ZDRAVIJU ŽIVOTNU OKOLINU, ZDRAVLJE HRVATSKOG NARODA I SVIH DRUGIH NARODA NA PLANETI ZEMLJI MOŽE "DANAS I SUTRA" BITI MNOGO, MNOGO, ... MNOGO BOLJE NEGO ŠTO JE TO SADA.

VAŽNE INFORMACIJE O TOME KAKO TO POSTIĆI MOŽETE PROČITATI U ČLANCIMA OVE INTERNET STRANICE.

 

 

BUDITE UVIJEK POBJEDNIK NAD BILO KOJIM OBLICIMA ŠTETNIH NEGATIVNIH ENERGIJA I UVIJEK OSTVARITE U VAŠEM ZDRAVOM DUHU I ZDRAVOM TIJELU SVE SVOJE ŽIVOTNE SNOVE !

 

SRDAČNO VAS POZDRAVLJAM !

 

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

Izumitelj biogeneratora "Atlanta",

Autor metode "Medicinska Radiestezija".

Pin It