Primjer duhovno negativnog djelovanja

ISTINITI DOGAĐAJ DUHOVNO NEGATIVNOG DJELOVANJA LUBANJE:

Ovaj riješeni slučaj iz moje dijagnostičko-terapeutsko-iscjeliteljske prakse opisuje specifični psihički napadduhovno negativnom energijom“ na jednu liječnicu, iz lubanje nepoznate osobe za koju se ne zna da li je preminula prirodnom ili nasilnom smrću. Prema oštećenjima na lubanji najvjerojatnije je taj čovjek nasilno umro (prometna ili neka druga nesreća). Tekst i slike ovog slučaja iz moje dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske prakse su vrlo poučan primjer koji može biti dio odgovora na pitanje: gdje prestaje i da li uopće prestaje osobnost neke žive cjeline ?

Sl.- 1 Dio lubanje nepoznatog čovjeka.

Sl.- 2 Duhovno negativna energija "ulazi u stan" odozgo iz područja dimnjaka.

Sl.- 3 Cvijeće u zoni strujanja duhovno negativne energije je oboljelo i suši se.

Na slici 1 vidi se dio lubanje nepoznatog čovjeka, sa oštećenjima, a na slici 2 vidi se dio stana u kojem je dijagnosticiran «izlazak duhovno negativne energije» iz područja dimnjaka u prostor stana. U području djelovanja «duhovno negativne energije» cvijeće je obolijevalo i venulo (slika 3), a stanari su imali tjeskobe, depresije, nesanice, nemirne snove, alergije, jako slabljenje imuniteta, kronične probavne poteškoće i osjetljivost na prehrambene artikle. Brat vlasnice stana operiran je od tumora na mozgu. Poslije operacije dugo je bezuspješno liječen od epilepsije metodama konvencionalne i metodama alternativne medicine.

Nakon prvog radiestezijskog dijagnostičkog pregleda stana, vlasnica stana telefonom mi je nakon nekoliko dana javila da je pronašla lubanju u smočnici, na vrhu police (slika 4), gdje je lubanja godinama bila ostavljena i zaboravljena, poslije svih položenih ispita na Stomatološkom fakultetu.

Prema priči vlasnice stana, lubanju su prije nje koristili mnogi studenti i "prelazila je u vlasništvo uvijek nakon položenih ispita". Vlasnica stana posljednja je koristila ovu lubanju tijekom studija stomatologije, a osobno je imala u početku velikih problema sa polaganjem ispita i tek kada je "ovu lubanju zavoljela" tj. emotivno se vezala za nju počela je uspješno polagati ispite i tako je uspješno završila fakultet i specijalizaciju iz stomatologije.

Specijalnim dijagnostičkim radiestezijskim pregledom stana i sistematskim i specijalističkim pregledom vlasnice stana dijagnosticirana je energetska veza tj. strujanje „duhovno negativne energije“ iz lubanje u tjemenu čakru, čakru grla, centar života u malom mozgu, te u prvu čakru vlasnice stana. Dijagnosticirano je visoko energetsko oštećenje duha i tijela vlasnice stana, stupanj zasićenja „duhovno negativnom energijom“ u svim čakrama (centrima svijesti) njezinog organizma bio je vrlo visok, a imunitet i vitalnost organizma vrlo slaba.

Energetsko polje „duhovno negativne energije“ iz područja smočnice neprekidno je od smještaja lubanje u smočnicu strujalo u spavaću i dnevnu sobu i obuhvaćalo sva mjesta na kojima su vlasnica stana i njezin suprug boravili tijekom dana i noći. Vlasnica stana imala je vrlo izraženu inkontinenciju na prehrambene artikle i unatoč vrlo urednih ginekoloških nalaza nije mogla ostati u drugom stanju.

 

Sl.- 4 Lubanja je bila odložena na gornju policu u smoćnicu i zaboravljena nakon završetka stomatološkog fakulteta.

 

Specijalno izrađenim kvantnim oscilatorom (slika 5) postavljenim na zid, u zonu dimnjaka, trajno je izvršeno energetsko čišćenje stambenog prostora od „duhovno negativne energije“ i na taj je način trajno prekinuto djelovanje te energije na vlasnicu stana i njezinog supruga.

Za osobnu zaštitu vlasnice stana izrađeni su specijalni, unikatni, osobni, kvantni oscilatori koji neprekidno,  trajno i potpuno štite njezin duh i tijelo od slučajnih recidiva „duhovno negativne energije“ iz lubanje, a lubanja je smještena u specijalno zaštitno kučište izolirano kvantnim oscilatorima i zajedno s njima sahranjena, u miru i spokoju.

Na taj je način, konačno i zauvijek prekinuto djelovanje „duhovno negativne energije“ na vlasnicu stana.

Već samo nakon sedam dana od aktiviranja svih potrebnih zaštitnih kvantnih oscilatora, vlasnica stana, nakon dugo godina neuspjelih pokušaja, ostala je u drugom stanju.

Kvalitetno izrađeni snažni zaštitno-terapijsko-iscjeljujući kvantni oscilatori pobijedili su "duhovno negativnu energiju" koja je godinama ometala normalan život ove obitelji.

 

Sl.- 5 Nakon ugradnje specijalnog kvantnog oscilatora cvijeće je ponovo oživjelo, a sve duhovno negativne energije su trajno neutralizirane.

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija"

izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Pin It