Kako spriječiti obolijevanje od malignih bolesti

U knjizi "HRVATSKI ISCJELITELJI", Zagreb, svibanj 2011 god. napisao sam:

"MI SMO ENERGIJA I SVE OKO NAS JE ENERGIJA"

"Otkrivam energiju karcinoma deset godina prije nego što čovjek oboli. Ta energija se najprije pojavljuje u čeonoj i tjemenoj čakri, a posljedica je višegodišnjeg izlaganja duha i tijela čovjeka raznolikim patogenim utjecajima iz čovjekove okoline i raznih "negativnih" mentalnih i emocionalnih stanja čovjeka."

Liječenje raka u Sjedinjenim Američkim Državama stoji 200.000 dolara po jednom oboljelom. Vrlo mnogo bilijardi dolara do danas je potrošeno na razna medicinska, farmakološka i druga istraživanja u potrazi za spasonosnim lijekom i za znanstvene spoznaje koje bi trebale dati odgovore: "kako, zašto, kada i gdje" se u organizmu živih bića, prvenstveno čovjeka, a također i životinja i biljaka koje čovjeku služe kao izvor hrane, u sve većem broju pokreće mehanizam te bolesti. Na ova pitanja konvencionalna medicina još nema točnih odgovora i dan danas još uvijek je u potrazi za njima iako su odgovori "kako, zašto, kada i gdje" već davno poznati i dokazani znanstvenim, medicinskim radiestezijskim istraživanjima (Dr medicine Hartmann, Dr medicine Curry ........).

Nakon 10-to godišnjih radiestezijskih ispitivanja prototipa današnjeg biogeneratora “Atlanta” (od 1984. do 1994. god), tijekom kojih je izvršeno nekoliko tisuća eksperimenata i mjerenja koja su pokazala izuzetnu učinkovitost u očuvanju „zdrave energije u stambenom prostoru stvaranjem zaštitne energetske kupole unutar koje su u potpunosti i trajno transformirana sve neionizirajuće štetne (patogene) energije (zračenja) u biološki zdravu energiju (osim duhovno negativnih energija i radioaktivnog zračenja), održao sam nekoliko predavanja u cilju informiranja javnosti o opasnostima koje štetna (patogena) zračenja predstavljaju za ljude i o mogućnostima zaštite. Tada je javnosti po prvi puta prikazan biogenerator „Atlanta“.

Tijekom svih tadašnjih predavanja uvijek sam isticao slijedeće: „Znanost, pravilno shvaćena, liječi čovjeka od njegove oholosti. Ona mu, naime, pokazuje njegove granice. Samo zdrava generacija ima šansu za budućnost. U bolesnim stanovima ne mogu se odgajati zdrava djeca (to je u suprotnosti sa prirodom). Zakoračili smo u 21-to stoljeće i „trebali bi se opametiti“ i promijeniti način mišljenja. Svaki stan u gradu, umjesto stana "bolesti" može postati stan "zdravlja". Gradnjom "zdravih stanova" ne samo da bi se uštedila značajna sredstva zdravstvu već bi u budućnosti hrvatski građani i njihova djeca bili mnogo zdraviji, intelektualno napredniji i obrambeno sposobniji. Pristup zdravom životu mora biti preventivan. Bolje spriječiti, nego liječiti“.

                                                                                                                                Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine.

Na mnogobrojnim predavanjima, radio emisijama i člancima koji su potom uslijedili, te kroz nekoliko kraćih TV emisija, uvijek je smisao svih mojih nastupa u javnosti bila ista „Samo zdrava generacija ima šansu za budućnost. U bolesnim stanovima se ne mogu odgajati zdrava djeca.“ „Pristup mora biti preventivan. Bolje spriječiti, nego liječiti“.

Poštovani čitatelji, kada ćete proučavati tekstove i slikovne informacije u člancima ove internet stranice, tada možete spoznati točne odgovore na pitanja: "KAKO, ZAŠTO, KADA I GDJE" će nastati energija karcinoma koja će se, ukoliko je na vrijeme preventivno ne uklonite,  kasnije pretvoriti u materijalni oblik: maligno tkivo.

Kako se možemo potpuno zaštititi od utjecaja štetnih zračenja u kući, u stanu, na radnom mjestu   ... Bilo gdje se nalazili ... I bilo kojim štetnim energijama bili izloženi ?

Kako možemo godinama akumuliranu energiju karcinoma potpuno ukloniti iz organizma ?

Odgovor je vrlo jednostavan: primijenite odgovarajući model biogeneratora "Atlanta" (klasična, osobna, specijalna) i tada će svaki prostor u kojem boravite (stan, kuća, radno mjesto, Vaš vrt, farma ...) postati pozitivan, tada ćete osim sebi i članovima Vaše obitelji i svim ostalim živim bićima, biljkama, životinjama u Vašoj zaštićenoj okolini omogućiti pravilno funkcioniranje fiziologije organizma, ravnotežu energija unutar organizma i ravnotežu energija prema van, prema okolini i tada u takvoj biološki pozitivnoj okolini neće više biti bolesti.

Sl.- 20 Biogeneratori "Atlanta-m" i "Atlanta-v" na izložbi "Medicina i tehnika", 2004-te na Zagrebačkom Velesajmu.

 

Biogeneratori "ATLANTA-m", "Atlanta-v", "Atlanta-v superior" i sve osobne i posebne (specijalne) "Atlante", ovisno o svojim energetskim karakteristikama, potpuno i trajno u dometu svojeg djelovanja neutraliziraju sva biološki štetna geofizička i svemirsko-geomagnetska zračenja (podzemni vodeni tokovi, Benkerovi, Hartmannovi i Curryevi čvorovi) i sva tehnička zračenja poznata kao "elektro-smog", jaka zračenja trafostanica, radara, radio stanica, mikrovalnih pećnica, te razne kombinacije prirodnih i tehničkih zračenja. Biogeneratori "Atlanta" spontano, u prostoru u kojem su ugrađeni, energiziraju vodu i hranu, povećavaju bioenergiju, normaliziraju fiziološke funkcije organizma čovjeka, stabiliziraju energiju AURE, revitaliziraju duh i tijelo, utječu na jačanje imuniteta, omogućavaju oslobađanje neograničenih unutrašnjih duhovnih potencijala čovjeka, učenje i razvoj intelektualnih sposobnosti, potiču povećanje kvocijenta inteligencije, omogućavaju miran i kvalitetan san, odmor i opuštanje od stresa, potpuno iscjeljuju lakša oboljenja, izuzetno su učinkoviti u slučaju terapije kroničnih oboljenja, a vrlo učinkoviti u kombiniranoj terapiji, zajedno sa teraapijama konvencionalne medicine, mnogih teških i malignih bolesti. Suština djelovanja biogeneratora „Atlanta“ je jednostavnost i savršenstvo pretvorbe štetnih energija u biološki zdrave energije kojima „Atlanta“ vrlo pozitivno djeluje ne samo na čovjeka već i na biljke i životinje koje čovjeku služe kako za prehranu tako i za uljepšavanje života na Zemlji.

Sl.- 21 Prostorni biogenerator "Atlanta - m"

 

Sl.- 22 Prostorni biogenerator "Atlanta - v"

 

Sl.- 23 Prostorni biogenerator "Super Atlanta - v"

     

 

 

 

 

Sl.-24 Osobni biogeneratori "Atlanta", model E7

 

 

Sl.- 26 Specijalni biogenerator "Atlanta", model E18 mini, izgled i usporedba sa veličinom 10 " tableta Samsung Galaxy.

Nemojte dopustiti da Vam bilo koja kombinacija štetnih geofizičkih, svemirsko-geomagnetskih i tehničkih zračenja koja djeluje na Vaš stambeni ili poslovni prostor svakodnevno uzima Vašu bioenergiju, iscrpljuje Vas i uzrokuje Vaše brojne zdravstvene probleme !

Budite pobjednik i ostvarite u zdravom duhu i zdravom tijelu sve svoje životne snove !

Biogeneratori "Atlanta" omogućavaju Vam neograničenu moć regeneracije duha i tijela !

 

Srdačno Vas pozdravljam !

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine.

Pin It