PRSTENI "ATLANTIS"

Zaštitno-terapijski prsten - torzijski biogenerator „Atlantis“ posebno je dizajniran radiestezijski prsten, transformator i kondenzator biološki zdrave, pozitivne torzijske energije kojom zaštitno - terapijski djeluje preko određenog energetskog meridijana na organizam osobe koja ga nosi.

Razvijen je iz nekadašnjeg staroegipatskog zaštitnog prstena (izrađenog iz ebanovog drveta) koji se je primjenjivao i prije više od 4000 godina, a pronađen je prilikom iskopavanja krajem XIX stoljeća u jednom sarkofagu.

U staroegipatskim zapisima spominje se pod nazivima „Prsten Atlanta“, „Prsten Boga RA“. Vrlo detaljna radiestezijska istraživanja u francuskom institutu za radiesteziju u Parizu dokazala su efikasnost izvornog prstena „Atlanta“ u tri oblasti:

1.- ZAŠTITA OD SVIH OBLIKA ŠTETNIH ZRAČENJA (NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA),

2.- LIJEČENJE,

3.- INTUICIJA,

U institutu je razvijen "pariški" model i nazvan „prsten Atlantis“.

Tijekom mojih dvadesetogodišnjih radiestezijsko-bioenergetskih istraživanja i primjene "pariškog" modela prstena „Atlantis“  konstruirao sam "energetski moćniji" prsten „Atlantis“ koji je u primjeni dokazao 9 puta veću učinkovitost u zaštiti i terapiji preko energetskih meridijana u odnosu na "pariški" model.

Prsten „Atlantis“ izrađuje se iz 100 % biološki zdravih i sa ljudskim organizmom 100 % kompatibilnih materijala koji svojim atomskim i kemijskim sastavom izuzetno pozitivno djeluju na energetske meridijane organizma velikim količinama kondenzirane zaštitno-terapijske energije.

U izvedbi može biti "gold" ili „silver“, a može se nositi na svim prstima desne i/ili lijeve ruke.

Prsteni "Atlantis"

 

Prsten "Atlantis" primjenjuje se za dopunsku vrlo efikasnu osobnu zaštitu protiv djelovanja svih geopatogenih i tehničkih zračenja, svih oblika duhovno negativnih energija i mnogobrojnih biološki nezdravih frekvencija.

Kombinacijom dva prstena sa osobnim torzijskim biogeneratorom „Atlanta“ postiže se potpuna osobna zaštita "na svakom mjestu, u bilo koje vrijeme i sa bilo kim se Vi nalazili" protiv svih pojedinačnih i kombiniranih geopatogenih, tehničkih, rezonantnih i svih oblika duhovno negativnih energija (apstraktnih zračenja ili "G" energija).

Bioenergetska terapija preko energetskih meridijana primjenom ovog prstena je vrlo efikasna dopunska terapija protiv mnogih oboljenja, a posebno je vrlo preporučljiva za "energetsko čišćenje" organizma od "negativnih, otrovnih, nezdravih" frekvencija.

Primjena prstena

 

Kada nosite prsten-biogenerator „Atlantis“ na određenom prstu – Vašem energetskom meridijanu, tada ON djeluje kao kondenzator vitalne energije koju sakuplja iz svoje okoline,  aktivira i pojačava Vašu bioenergiju.

Stimulirajuće biotsko djelovanje vrlo brzo se ogleda u jačanju imuniteta i vitalnosti, ubrzavanju oporavka oboljelih osoba. Posebno je preporučena primjena u slučajevima kroničnih i težih oboljenja probavnih, krvožilnih i dišnih organa, a u slučajevima malignih oboljenja neophodna je primjena energetskog sustava sastavljenog od najmanje četiri (2 + 2) do osam (4 + 4) prstena, prema specijalističkom dijagnostičkom nalazu metodom "Medicinska radiestezija", kako bi se "energija karcinoma" vrlo brzo preko energetskih meridijana uklonila iz oboljelih organa.

Ako se u zaštitne svrhe primjenjuje samo jedan prsten tada je preporučeno njegovo nošenje kod osoba „dešnjaka“ 8 sati dnevno na prstu desne ruke i 8 sati dnevno na prstu lijeve ruke, a kod osoba „ljevaka“ obratno.

U slučaju primjene dva ili više prstena preporuča se promjena prsta nošenja „desna/lijeva“ ruka svakih 8 sati (dopodne/popodne).

ZAŠTO SE PREPORUČA DOPUNSKA PRIMJENA PRSTENA "ATLANTIS" ?

Na vrhovima prstiju i na dlanovima ruku nalaze se "sporedne" čakre, koje u terapiji nisu sporedne već su vrlo značajne za zdravlje, ponekad imaju dominantan utjecaj.

Na vrhovima prstiju nalaze se refleksne minizone glave, mozga, sinusa, hipofize, epifize, hipotalamusa, vrata (štitnjača), a u sredini prstiju mini zone očiju i ušiju. Na dlanovima ruku nalaze se refleksne zone cijelog ljudskog tijela.

 

Kada u rukama mnogo vremena držite mobitel i telefonirate, ... rukujete se s negativnim osobama, dirate predmete koji zrače "duhovno negativnim energijama", dirate rukopise drugih ljudi, dirate dokumente iz povijesnih arhiva u kojima su zapisana krvoprolića, dirate pakiranja sa raznim otrovima ... tada Vi neprekidno u Vaš organizam unosite vrlo opasne frekvencije koje mogu uzrokovati mnoge teške bolesti, a da Vam nitko ne može objasniti "kako i zašto ste se razboljeli".

Odgovor može dati jedino kvantna fizika jer je sve energija, svaka misao, svako djelo, sve što postoji oko nas zrači, apsorbira, emitira i reflektira razne oblike zračenja.

 

 

Nošenje prstena "Atlantis" preporuča se ljudima koji:

1.- rade u pravosuđu jer svakodnevno diraju prstima sudske spise koji u sebi sadrže mnogobrojne "duhovno negativne" energije osuđenih, nezadovoljnih, maltretiranih, ... ljudi koji su svoj negativan dio života pohranili u sudske spise,

2.- mnogo vremena rade za kompjuterima, mnogo vremena drže u rukama i telefoniraju mobitelom, bežičnim telefonom, neprekidno su u kontaku sa elektromagnetskim zračenjima (radari, radio stanice, električni uređaji ... , često se rukuju, diraju "duhovno negativne" predmete (knjigovodstvo, sudstvo, banke, mjenjačnice novca, ...), diraju boce i pakiranja sa otrovnim kemikalijama (poljoprivredne ljekarne), rade na blagajnama u trgovinama, rade u ljekarnama, rade u biokemijskim i drugim laboratorijama, rade u frizerskim i kozmetičkim salonima (diraju klijente rukama po tjemenoj čakri tijekom šišanja i friziranja) .... rade u stomatološkim klinikama i sa stomatološkim preparatimaljudima (nastavnici, profesori, ...)koji su često u kontaktu sa rukopisima (drugih ljudi) koji bi mogli sadržavati i prenositi duhovno negativne energije ... na mnogim mjestima prisutne su negativne frekvencije.

ZAŠTO ?

U svemu što čovjek radi uvijek vrijedi osnovni zakon kvantne fizike: "Sve živo i neživo što postoji u prirodi zrači, apsorbira, emitira i reflektira razne oblike zračenja".

Sve je energija i sve se manifestira oblicima raznih frekvencija koje za ljudski organizam mogu biti pozitivne ili negativne. 

Dirajući prstima bilo koji predmet koji u sebi sadrži negativne frekvencije Vaši energetski meridijani na prstima, refleksne zone na rukama i sporedne čakre na jagodicama prstiju biti će stimulirane tom negativnom frekvencijom.

Vi sami tada otvarate vrata mnogih Vaših bolesti jer će negativne frekvencije diranih predmeta poremetiti ravnotežu polariteta Vaših prstiju, djelovati na energetske meridijane i preko njih na organe, djelovati na sporedne čakre na jagodicama prstiju i preko njih na Vašu glavu, na mozak, na hipofizu, na epifizu, na hipotalamus, na štitnjaču, na Vaše sinuse - neobjašnjive alergije, djelovati na Vaše oči i uši, uzrokovati migrene i glavobolje, stvaranje mrene na očima, neurološke poremećaje, Alzheimerovu bolest, Parkinsonovu bolest, epilepsiju, multiplu sklerozu. 

Na primjer: uđite u neku poljoprivrednu ljekarnu i "samo nekoliko" puta duboko udahnite zrak blizu polica sa raznim otrovnim kemikalijama. Možete dobiti vrtoglavicu, lučenje sline u ustima kao da ćete povraćati, možda će Vas poslije toga cijeli dan boljeti glava ... a svi su ti otrovi na policama bili propisno, hermetički  zapakirani i njihov sadržaj nije "fizički" mogao niti je "ušao" u Vaš organizam, ali Vi ste udahom udahnuli mnogobrojne otrovne frekvencije.

Odavno je već dokazano da svaki bolesni organ ima suprotan polaritet od zdravog organa. Možete se teško razboljeti dirajući godinama predmete koji zrače negativnim frekvencijama unatoč toga što pazite na zdravu hranu, pijete "provjerenu" pitku vodu, vježbate,  ...

KAKO PRSTEN "ATLANTIS" ŠTITI I ISCJELJUJE ?

Već prije 80 godina dokazano je da prsten "Atlantis" čuva Vaše zdravlje preko energetskih meridijana i refleksnih zona na vrhovima prstiju i dlanovima ruku.

 

Prsten "Atlantis" neprekidno održava ravnotežu polariteta prsta i ruke na kojoj se nosi i tako sprečava ulazak "bilo kojeg oblika negativnih energija" preko Vaših ruku u Vaš organizam.

Prsten Atlantis" neprekidno energizira preko energetskih meridijana organe Vašeg tijela. Prsten "Atlantis" iscjeljuje Vašu hipofizu, epifizu - vidovitost, hipotalamus, pozitivno djeluje na glavu, na mozak - razvija intuiciju, na štitnjaču - hormonalna ravnoteža, na oči i uši, ... sve preko energetskih meridijana i refleksnih zona na prstima i dlanovima Vaših ruku.

Tijekom nošenja prstena "Atlantis", na njegovoj unutrašnjoj strani pojavljuju se "energetski otisci negativnih energija" s kojima ste bili u dodiru, prsten može potpuno pocrniti, može čak "odjednom", "sam od sebe" puknuti, prelomiti se ako ste bili u fizičkom dodiru sa izrazito jakom negativnom energijom.

Vaš "Atlantis" prsten spasio Vas je, ali je pri tome nastradao.

 OČIGLEDNI PRIMJERI ZAŠTITNOG DJELOVANJA PRSTENA "ATLANTIS"

Rad u mjenjačnici novca.

 

Rad u jakom elektromagnetskom polju.

 

Rad u poljoprivrednoj ljekarni.

 

Fizički kontakt sa duhovno negativnom osobom.

 

Razgovor sa duhovno negativnom osobom.

Svim vozačima automobila i motora preporuča se tijekom dužih vožnji primjena dva prstena "Atlantis". Prsteni "Atlantis" su kondenzatori biološki zdrave, pozitivne torzijske energije i tijekom vožnje "odbijati će" negativne duhovne energije koje postoje na mjestima saobraćajnih nesreća i pogibije ljudi, a istovremeno će organizam vozača neprekidno puniti biološki zdravom, pozitivnom torzijskom energijom i omogućiti mu veću budnost u prometu.  

Za razvoj intuicije, „duhovnijim osobama“ preporuča se kombinirana primjena osobnog biogeneratora „Atlanta“ E7 (na pleksusu solaris) i dva prstena „Atlantis“, jedan na energetskom meridijanu „glave“, a drugi na energetskom meridijanu „nervnog sustava“ pri čemu je potrebno svakih 8 sati (po sistemu "dopodne"/"popodne") zamijeniti položaje prstena na energetskim meridijanima desne i lijeve ruke radi neprekidnog uspostavljanja ravnoteže energije u tretiranim energetskim meridijanima.

Kontraindikacije primjeni prstena do sada nisu poznate. Prsten „Atlantis“ djeluje neprekidno i tako je konstruiran da ne postoji mogućnost zasićenja patogenom energijom.

Prsten se ne smije smočiti vodom jer tada privremeno prestaje djelovati zaštitno-terapijski. Ponovno djelovanje prstena uspostavlja se odmah kada je potpuno osušen. Slobodni krajevi prstena ne smiju se međusobno spojiti jer tada prestaje njegovo zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće djelovanje.

Optimalna primjena prstena "Atlantis" preporuča se prema slijedećoj tablici:

ENERGETSKI MERIDIJAN
 POLOŽAJ PRSTENA POZITIVNO ZAŠTITNO - TERAPIJSKO DJELOVANJE PRSTENA
 GLAVA PALAC Razvoj intuicije i intelektualnih sposobnosti, protiv migrena i glavobolja, za poboljšanje učenja, za dopunsku terapiju protiv epilepsije, shizofrenije, za dopunsku terapiju protiv Alzheimerove i Parkinsonove bolesti protiv neuroloških poremećaja, protiv pretjerane osjetljivosti na zvuk i svjetlost, za poboljšanje sluha i vida, pomoć kod liječenja cisti i tumora na mozgu, za poboljšanje cirkulacije u glavi, sprečavanje moždanih udara, dopunska terapija osoba sa moždanim udarom. 
NERVNI SUSTAV KAŽIPRST

Zaštita od stresa i protiv depresija i straha, pomoć kod liječenja kroničnih oboljenja dišnih (astma, bronhitisi, laringitisi), probavnih (obični i ulcerozni kolitisi, Chronova bolest) i bolesti krvožilnih organa (Angina pectoris, infarct myokarda), pomoć kod liječenja oboljenja štitnjače, alergija, seksualna potencija, mokraćne tegobe, rak pluća, rak dojke, Anoreksija ili bulimija, kronična iscrpljenost koja nije povezana s tjelesnim poremećajem.

Krajnja osjetljivost na svjetlost, zvuk i druge faktore okoline. porodiljni i ginekološki problemi, poremećaji povezani s imunološkim sustavom. 

KOSTI, KOŽA, ZGLOBOVI, MIŠIĆI, VEZIVNO TKIVO SREDNJI PRST
Akutne i kronične boli u slabinskom dijelu leđa, išijas, arthritis, bol u donjem dijelu leđa, gornji dio leđa, rame, koljena, laktovi, zglobovi na rukama i nogama, reumatski bolovi, upalna stanja mišića i vezivnog tkiva, tumori mišićnog i vezivnog tkiva, tegobe s kralježnicom, problemi sa temporomandibularnim zglobom, skolioza, energetski poremećaji u mišićnom i vezivnom tkivu, varikozne vene, 
TRBUŠNI ORGANI PRSTENJAK

Akutni i kronični energetski poremećaji u trbušnim organima, oboljenja usne šupljine, čir želuca ili dvanaestnika, akutne i/ili kronične tegobe s probavom, tegobe s debelim/tankim crijevom, upala gušterače /dijabetes, tegobe s probavom, kronične ili akutne.

Anoreksija ili bulimija, disfunkcija jetre, hepatitis, disfunkcija bubrega. Seksualna potencija, mokraćne tegobe. porodiljni i ginekološki problemi, bol u donjem dijelu leđa povezana s oboljenjima trbušnih organa, rektalni tumori,

CIRKULACIJA MALI PRST

Akutni i kronični poremećaji cirkulacije krvi i limfe, zatajenje srca, infarkt srčanog mišića, tahikardija, prolaps srčanog zaliska, kardiomegalija, varikozne vene, poremećaji povezani s imunološkim sustavom.

Prsteni "Atlantis" izrađuju se u 3 veličine, prema opsegu prstiju. Svaki čovjek poznaje svoje osnovne zdravstvene probleme i može sam odabrati onu dimenziju prstena koja njemu najbolje odgovara.

Preporuča se kupovina uvijek 2 prstena, jednog "gold" i jednog "silver" jer se tada najbolje može svakodnevno izmjenom prstena na lijevoj ruci sa prstenom na desnoj ruci neprekidno uspostavljati najbolja energetska ravnoteža u tretiranim energetskim meridijanima organizma. U ponudi su tri veličine prstena.

MALI prsten "Atlantis" primjenjuje se najčešće za opseg prstiju od 5 cm do 5,7 cm,

   SREDNJI prsten "Atlantis" primjenjuje se najčešće za opseg prstiju od 5,6 cm do 6,9 cm,

   VELIKI prsten "Atlantis" primjenjuje se najčešće za opseg prstiju od 7 cm do 8,2 cm.

Opseg Vašeg prsta možete sami izmjeriti pomoću "krojačkog metra" kojeg omotate oko prsta i pročitate veličinu opsega prsta na kojem ćete nositi prsten. Prsten je prilagodljiv i možete njegov promjer fino prilagoditi opsegu Vašeg prsta.

 

Pin It