SPRIJEČITE NA VRIJEME MOGUĆNOST TRAGIČNE TRUDNOĆE

VRLO POUČAN PRIMJER ZA SVE BUDUĆE RODITELJE

 

NE DOPUSTITE DA SE SLIČNA TRAGEDIJA DOGODI I VAMA

TRUDNICA JE TIJEKOM CIJELE TRUDNOĆE BORAVILA NA VRLO JAKOM IZVORU BIOLOŠKI VRLO NEZDRAVE KOMBINACIJE PRIRODNIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA KOJE SU UZROKOVALE  DOŽIVOTNI INVALIDITET, MNOGOBROJNE PATNJE I TRAUME DJETETA, MNOGOBROJNE TRAUME I PATNJE NJEGOVIH RODITELJA.

DRAGI LJUDI, NAKON UPOZNAVANJA OVOG VRLO TUŽNOG SLUČAJA, MOLIM VAS, RAZMISLITE DA SE TAKVE PATNJE MOŽDA MOGU DOGODITI I VAŠOJ DJECI I UNUCIMA.

 

SPRIJEČITE IH NA VRIJEME

 

LIJEVA NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA

99 % SU OSNOVNI UZROCI SVIH BOLESTI DUHA, UMA I TIJELA ČOVJEKA

80 % SU UZROCI SVIH NEPLODNOSTI MUŠKARACA I ŽENA

1.- PRIRODNA LIJEVA NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

     1a)   SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKA: BENKEROVI ČVOROVI (BČ), HARTMANNOVI ČVOROVIvi (HČ), CURRY-evi ČVOROVI (KČ),

     1b)  GEOFIZIČKA: podzemni vodeni tokovi, usponi podzemnog vodenog toka, sjecišta podzemnih vodenih tokova, zračenje isušenih močvara, gnojnica i otpadnih voda, geološki lomovi terena, geološki rasjedi terena, magnetske anomalije, podzemne pukotine …

     1c)  RAZNE KOMBINACIJE GEOFIZIČKIH I SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKIH lijevih, negativnih, biološki nezdravih (patogenih) torzijskih polja:  BČ + HČ + KČ + PVT; BČ + HČ + PVT; KČ + HČ + PVT, KČ + PVT; HČ + PVT, …

2.- UMJETNA LIJEVA, NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

Proizvod su ljudske civilizacijske tehnologije u oblicima mnogobrojnih tehničkih elektro-magnetskih zračenja:  mobiteli, kompjuteri, svi kućanski aparati i uređaji, radio stanice, trafo stanice, dalekovodi, radari, satelitske stanice, kompjuterski centri, satelitske antene, telekomunikacijski aparati i uređaji, routeri, serveri, 4 G i 5 G repetitori, zračenja satelitskih mreža, svi oblici radio-komunikacijskih elektro-magnetskih valova, mikrovalne pećnice i svi električni aparati i uređaji priključeni na izmjenični napon 220 V/50 Hz koji u radu proizvode elektromagnetska polja: svi industrijski i uredski električni aparati i uređaji, svi dijagnostičko-terapijski aparati i uređaji u liječničkim ordinacijama, … poliklinikama, …bolnicama, … zubnim poliklinikama, … lječilištima, ... električni aparati i uređaji u hotelima, odmaralištima, kozmetičkim i welness salonima, ....

3.- „PSIHIČKA“, LIJEVA, DUHOVNO NEGATIVNA,  BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA PORIJEKLOM OD ČOVJEKA:

… magija, uroci, prokletstva, zračenja „kuća koje pamte“, zračenja bivših bojišnica, zračenja starih grobišta, zračenja svih mjesta ljudske patnje: zatvora, mučilišta, gubilišta, koncentracijskih logora, negativnih terena, negativnih kuća,  …“energijski duhovni vampirizam“, … „negativan marketing = preokretanje pozitivnih životnih i poslovnih situacija i događaja u negativne", spletke, ideološka i religijska DEMAGOGIJA = umijeće laganja sa ciljem zarobljavanja i manipulacije ljudskim duhom i umom … sve BOLESTI generiraju negativne misaone procese, lijeva negativna torzijska polja i negativne skalarne valove …

 

 IZUZETNO JE VELIKI RIZIK ZAČETI DIJETE I 9 MJESECI TRUDNOĆE BORAVITI U PROSTORIMA (spavaća soba, radno mjesto,...blizina trafostanice ...) NA KOJE DJELUJU BIOLOŠKI NEZDRAVA, PRIRODNA, UMJETNA I DUHOVNO NEGATIVNA ("PSIHIČKA") TORZIJSKA POLJA. MOGUĆA SU RAZNA OBOLJENJA NOVOROĐENOG DJETETA, FIZIČKI DEFORMITETI, RAZNI STUPNJEVI MENTALNE RETARDACIJE, AUTIZAM, NIZAK KVOCIJENT INTELIGENCIJE, VRLO NIZAK DUHOVNI NIVO  .... INFERIORNO DIJETE U ODNOSU NA DRUGU DJECU ... SVE JE VIŠE DJECE SA RAZNIM  POREMEĆAJIMA DUHA, UMA I TIJELA TIJEKOM ODRASTANJA ...

JEDAN OD NAJOPASNIJIH TEHNIČKIH UREĐAJA ČIJE LIJEVO, NEGATIVNO TORZIJSKO ELEKTRO-MAGNETSKO POLJE BIOLOŠKI NEZDRAVO DJELUJE NA LJUDSKI DUH, UM I TIJELO, NA PLODNOST MUŠKARACA I ŽENA JE MOBITEL ... DJECA KORISTE MOBITELE MNOGO SATI DNEVNO VEĆ OD 7 GODINE ŽIVOTA ILI RANIJE, U ŠKOLI JE MOBITEL NEPREKIDNO U NJIHOVIM ŠKOLSKIM TORBAMA ...ŽENE NEPREKIDNO SVAKODNEVNO KORISTE MOBITELE, NOSE IH U TORBICAMA BLIZU GINEKOLOŠKIH ORGANA .... MUŠKARCI NAJČEŠĆE NOSE MOBITELE U DŽEPU HLAČA ILI ZA POJASOM .... MNOGO JE TUMORA NA MOZGU, LEUKEMIJA, KARDIOVASKULARNIH BOLESTI, NEUROLOŠKIH BOLESTI, TUMORA I KARCINOMA PROSTATE, TUMORA I KARCINOMA NA JAJNICIMA I MATERNICI ... ZNANSTVENO JE DOKAZANO BIOLOŠKI NEZDRAVO DJELOVANJE MOBITELA NA LJUDSKI DUH, UM I TIJELO ... 

ŠTO SE SVE MOŽE DOGODITI KADA RODITELJI, NEDOVOLJNO INFORMIRANI O MOGUĆIM BIOLOŠKI NEGATIVNIM UTJECAJIMA RAZNIH BIOLOŠKI NEZDRAVIH PRIRODNIH I UMJETNIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA KOJA POSTOJE I DJELUJU U NJIHOVIM SPAVAĆIM SOBAMA, NA VRIJEME NE PRIMIJENE DESNA, POZITIVNA TORZIJSKA POLJA I POZITIVNE ENERGIJE I TAKO DOŽIVOTNO ZAŠTITE SVOJ STAMBENI PROSTOR NEISCRPNIM BIOLOŠKI ZDRAVIM ENERGIJAMA PRIJE ZAČEĆA DJETETA.

OVAJ PRIMJER JEDNOG OSMOGODIŠNJEG DJEČAKA, SA PARALIZOM NOGU I MENTALNOM RETARDACIJOM POKAZUJE I UPOZORAVA.

 MAJKA DJEČAKA TIJEKOM CIJELE TRUDNOĆE ODMARALA SE JE I SPAVALA NA IZUZETNO BIOLOŠKI NEZDRAVOJ KOMBINACIJI PRIRODNIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA:  SJECIŠTE TRI PODZEMNA VODENA TOKA + BENKEROV ČVOR + HARTMANNOV ČVOR + CURRY-EV ČVOR.

KONCENTRACIJA BIOLOŠKI NEZDRAVE, VRLO JAKE PRIRODNE, LIJEVE, NEGATIVNE TORZIJSKE ENERGIJE BILA JE U ZONI MATERNICE.

NAKON PRIJEVREMENOG POROĐAJA DJEČJI KREVETIĆ SMJEŠTEN JE ISPRED BRAČNOG KREVETA NA SJECIŠTU TRI PODZEMNA VODENA TOKA.

U TOM JE KREVETIĆU DJEČAK SPAVAO 8 GODINA I TADA SU ME RODITELJI PREMA PREPORUCI SVOJIH ROĐAKA POZVALI NA DIJAGNOSTIČKI PREGLED KUĆE.

Sl.- 1

 

Na slici 1 prikazana je biološki vrlo nezdrava kombinacija prirodnih lijevih, negativnih torzijskih polja: sjecišta tri podzemna vodena toka, Benkerovog, Hartmannovog i Curryevog čvora u zoni trbuha žene u spavaćoj sobi koja je uzrokovala nastanak paralize i mentalne retardacije djeteta.

Duhovni nivo prirodnih lijevih, negativnih torzijskih polja na mjestu spavanja, u zoni ginekoloških organa žene bio je

d.n. = - 8.800

Za usporedbu, duhovni nivo zdrave ljudske DNK d.n. = + 6.700

Na takvom mjestu spavanja gdje djeluju takva, vrlo jaka prirodna lijeva, negativna torzijska polja, tako visokog negativnog duhovnog nivoa začeće zdravog djeteta NIJE MOGUĆE, a ako ipak dođe do začeća, dijete će ili biti mrtvorođeno ili rođeno sa iznimno velikim duhovnim, umnim i tjelesnim poremećajima.

Nakon udaje i preseljenja u spavaću sobu, do tada vrlo zdrava i vitalna mlada žena ubrzo se je počela osjećati vrlo iscrpljenom, osjećala je da „nešto njoj neobjašnjivo i nevidljivo“ svakodnevno iscrpljuje njezinu bioenergiju, imala je česte migrene, noćne more, bolove i grčeve u trbuhu, menstrualni ciklus odjednom je postao neuredan i mjesecima nije mogla začeti dijete, te se je sam čin začeća "jednog dana" dogodio nakon odmora od nekoliko dana u klijeti njezinog vinograda.

Nakon začeća, tijekom trudnoće, ležeći u bračnom krevetu neprekidno je imala osjećaj „kao da njezina mala beba želi izaći iz njezinog trbuha“.

Često je odlazila na liječničke preglede i trudnoću je vrlo teško podnijela, sa jakim bolovima, jako nemirnom bebom, glavoboljama, migrenama, noćnim morama, mnogim neprospavanim noćima i strahom od spontanog pobačaja.

Problemi su već započeli prilikom preranog porođaja, krajem 8 mjeseca trudnoće, uslijed iznenadnih i jakih trudova, „otvaranja“, pucanja vodenjaka i curenja plodne vode.

Porođaj se morao izvršiti „carskim rezom“, beba je imala zapetljanu pupčanu vrpcu oko vrata i rođena je gotovo polumrtva, bila je neuobičajeno sitna za tu dob, sa grčom udova i sa slabo razvijenom muskulaturom nogu, te je smještena u bolnički inkubator, a potom je ostala na oporavku u bolnici još četiri mjeseca.

Po izlasku iz bolnice u četvrtom mjesecu svojeg života dječak je „na prvi pogled“ bio normalno razvijen za tu dob, što se vidi i na fotografiji na slici 2 i nije pokazivao nikakve znakove paralize ili nekog drugog oboljenja. Grčevi udova su nestali, a muskulatura nogu je bila normalno razvijena, jedino su testisi bili uvučeni i kao da uopće nisu postojali.

Sl.- 2

 


Nakon dolaska kući majka i dijete mnogo su boravili na krevetu u spavaćoj sobi, dječak je znao po cijeli dan i noć plakati, imao je jake grčeve kojima nisu mogli otkriti uzrok, roditelji, baka i djed pokušavali su sve i svašta, mijenjali hranu, kuhali kamilicu, kupali dječaka u kamilici ….. slušali sve moguće savjete familije, ali plakanje nije prestajalo.

Dijete je počelo slabiti, odbijao je majčino mlijeko iako ga i nije imala baš dovoljno, kao da su njezine grudi koje su na izgled bile dovoljno razvijene, odjednom usahle.

Pokušavala si je pomoći osim lijekovima koje joj je propisao njezin liječnik i odlascima kod lokalnog bioenergetičara, poslije tretmana uvijek se je osjećala dobro, ali bi se već nakon dva do tri dana opet osjećala slabo, iscrpljeno.  

Roditelji su osam godina pokušavali pomoći svojem dječaku odlascima liječnicima, bioenergetičarima i mnogim drugim terapeutima, sve dok "slučajno" nisu od rođaka dobili preporuku i pozvali me u dijagnostički radiestezijski pregled njihove kuće.

Duhovni nivo dječaka (u trenutku fotografiranja) d.n. = + 210

Vrlo nizak, u odnosu na duhovni nivo zdrave ljudske DNK i zdrave neuronske mreže ljudskog organizma.

(za usporedbu: duhovni nivo zdrave ljudske DNK d.n. = + 6.700, a duhovni nivo zdrave ljudske neuronske mreže d.n. = + 3.200)

Neuronska mreža je prirodni biološki štit ljudskog organizma i kada je probijena tada bilo koji oblik lijevih, negativnih torzijskih polja  djelovanjem na organizam uzrokuje duhovna i fizička oštećenja ljudskog organizma.

Vrlo nizak duhovni nivo dječaka od samo d.n. = + 210 pokazuje izrazito veliko oštećenje njegove DNK i neuronske mreže uslijed djelovanja biološki nezdravih, prirodnih, lijevih, negativnih torzijskih energija i polja.

U tih osam godina, prema sjećanju majke, dječak je već nakon 8 mjeseci počeo pokazivati simptome paralize nogu, imao je slabo razvijeno mišićno tkivo i vrlo je teško pomicao nogice kao što to ostala zdrava djeca vrlo živahno pomiču i „ritaju se“.

Dječak nakon 8 mjeseci, spavajući u bračnom krevetu uz svoju majku, u zoni najveće koncentracije biološki nezdravih, prirodnih, lijevih, negativnih torzijskih energija i polja već pokazuje simptome paralize i mentalne retardacije.

Sl.- 3

 

Na slici 3 prikazan je taj dječak koji već pokazuje simptome paralize i mentalne retardacije. Nije mogao micati ili je vrlo teško pomicao nogice, pokreti rukama bili su neobični i prema sjećanju majke imala je osjećaj kao da ne koordinira pokretima ruku, gledao je „u križ“, usta često držao otvorena i kao da su ponekad bila ukočena sa deformiranim izrazom lica.

Sa 8 mjeseci života bio je slabije razvijen od druge djece te starosne dobi, tako da mu je sva odjeća koju je dobivao na poklon od familije i prijatelja bila prevelika. Svi su očekivali da se on „pokrene“ i počne rasti, pomicati nogicama, očekivali su stalno neko čudo, ali to se „čudo“ nikako nije događalo.

Duhovni nivo dječaka (u trenutku fotografiranja) d.n. = + 150

(za usporedbu: duhovni nivo zdrave ljudske DNK d.n. = + 6.700, a duhovni nivo zdrave ljudske neuronske mreže d.n. = + 3.200)

Vrlo nizak duhovni nivo dječaka od samo d.n. = + 150 pokazuje napredovanje velikog oštećenja njegove DNK i neuronske mreže uslijed djelovanja biološki nezdravih, prirodnih, lijevih, negativnih torzijskih energija i polja.

Prošlo je punih osam godina od rođenja ovog dječaka kada sam bio pozvan u radiestezijski pregled kuće i ukućana. Svi su već bili izgubili nadu da će se dječaku moći na bilo koji način pomoći.

Sl.- 4

 

Kao što je vidljivo na slici 1 biološki vrlo nezdrava kombinacija sjecišta tri podzemna vodena toka, Benkerovog, Hartmannovog i Curryevog čvora (prirodna, lijeva, negativna torzijska polja i energije) u zoni trbuha žene u spavaćoj sobi osam je godina, dakle od rođenja, djelovala na dječaka i očito uzrokovala nastanak paralize i mentalne retardacije.

Majka je svojeg dječaka svakodnevno vozila u specijalnu školu, postavljala u školsku klupu, dolazila po njega u školu i vraćala ga kući, a kod kuće je s njim radila cijeli dan i pomagala mu da nauči slova i brojke.

Potpuno je zapostavila svoj privatni život, posao i posvetila se u potpunosti svojem bolesnom dječaku.

Dječak nije mogao govoriti poput druge djece, povremeno se je neartikulirano glasao, nekontrolirano pomicao rukama kao da od sebe „tjera neke demone“.

Od rođenja je spavao u krevetu uz svoju majku jer ga je neprekidno bilo strah spavati na bilo kojem drugom mjestu.

Na slici 4 dječak je star 14 mjeseci, ima paralizu nogu i mentalnu retardaciju.

Duhovni nivo dječaka (u trenutku fotografiranja) d.n. = + 110

(za usporedbu: duhovni nivo zdrave ljudske DNK d.n. = + 6.700, a duhovni nivo zdrave ljudske neuronske mreže d.n. = + 3.200)

Vrlo nizak duhovni nivo dječaka od samo d.n. = + 110 pokazuje daljnje napredovanje vrlo velikog oštećenja njegove DNK i neuronske mreže uslijed djelovanja biološki nezdravih, prirodnih, lijevih, negativnih torzijskih energija i polja.

Dječak je bio izrazito „duhovno iscrpljen“ uslijed osmogodišnjih svakodnevnih patnji, paralize nogu, i podsvjesne želje i potrebe njegovog organizma da bude onakav kakva su bila i druga zdrava djeca u njegovoj okolini, ali on to nije mogao biti jer su patogena zračenja uništavala ne samo njegovo mišićno tkivo na nogama, već i njegov mozak, svakodnevno povećavajući stupanj mentalne retardacije.

Vrlo detaljan, precizan dijagnostički pregled njegove majke metodom "Medicinska Radiestezija" pokazao je izuzetnu duhovnost te žene, izuzetnu radiestezijsku osjetljivost, ali i izuzetno nisku bioenergiju, očito je žena već bila na kraju svojih snaga, također je već i sama bila izuzetno „duhovno iscrpljena“ jer je svojom bioenergijom pokušavala pomoći svojem dječaku. Dijagnostički radiestezijski pregled dječaka pokazao je kvocijent inteligencije QI = 70 (normalna vrijednost QI = 100) što je bilo u području slaboumne grupe, na granici debilnosti i defektne intelektualnosti.

Tijekom dijagnostičkog pregleda razmišljao sam, zašto su to sebi ovi ljudi učinili kada su godinama bili „informirani“ slabošću svojih organizama da u toj kući postoji nešto vrlo, vrlo opasno po sve njih, a na što je ukazivalo stanje ovog dječaka.

Dječak je bio izuzetno visoko radiestezijski osjetljiv, osjećao je svaki pokret, svaki mig svojih ukućana, gotovo da je osjećao čak i sve njihove misli i sažaljenje koje su pokušavali sakriti, jer je neočekivano reagirao pokušajima nepovezanog pričanja iskazati svoje doživljaje i svoje osjećaje. Energetski je već bio potpuno iscrpljen, vrlo slabe vitalnosti, visokog stupnja poremećenih tokova bioenergije kroz tijelo, a mišići na nogama kao da su bili „osušeni“, gotovo ih nije niti bilo. Sve u svemu, izuzetno teško stanje i tijela i duha tog malenog dječaka.

KAKO SAM RIJEŠIO OVAJ IZUZETNO TRAUMATIČAN RADIESTEZIJSKI SLUČAJ ?

 

S OBZIROM NA ZAKAŠNJENJE OD OSAM GODINA, NAJBOLJE I NAJKVALITETNIJE KOLIKO JE TO UOPĆE BILO MOGUĆE.

U KUĆI SU UGRAĐENA TRI BIOGENERATORA „ATLANTA-v“.

STVORENA JE IZNIMNO SNAŽNA "ELERGO-EKOLOŠKA" KUPOLA, "EKO SFERA",

DUHOVNOG NIVOA d.n. = + 9.400, PROMJERA D = 100 METARA, VISINE H = 20 METARA, POVRŠINE 7.853,98 m2,

KOJOM JE U POTPUNOSTI DOŽIVOTNO, NEISCRPNOM, BIOLOŠKI VRLO ZDRAVOM, DESNOM, POZITIVNOM TORZIJSKOM ENERGIJOM ISPUNJEN CIJELI STAMBENI PROSTOR, DVORIŠTE, VRT, OBJEKTI ZA UZGOJ DOMAĆIH ŽIVOTINJA I POLJOPRIVREDNA PARCEL. STVORENI SU NEOPHODNI POZITIVNI PREDUVJETI ZA OPORAVAK CIJELE OBITELJI.

Svaka tri mjeseca prve godine vršeni su kontrolni dijagnostički pregledi radiestezijskih parametara majke i dječaka, a zatim svakih 6 mjeseci. Za dječaka i majku izrađeni su specijalni energetski kvantni pulzatori sa frekvencijama njihove DNK, kojima je tijekom terapije i iscjeljivanja kontinuirano svakodnevno vršeno kanaliziranje  snažne "duhovne energije" i na majku i na dječaka. Oboje su se tijekom trogodišnje terapije energetski vrlo jako oporavili, majka je počela učiti terapiju bioenergijom jer se je u njezinom organizmu oslobodila moć emisije velikih količina bioenergije iz čeone čakre tako da je mogla početi davati bioenergoterapiju svojem dječaku.

Dječak je počeo bolje učiti u školi, njegova učiteljica bila je iznenađena njegovim napretkom, a kada je navršio deset godina popravio mu se je govor i smanjila količina dnevnog neartikuliranog glasanja. Mišići na njegovim nogama počeli su polagano „rasti“, počeo je vježbati, čak je već u desetoj godini polagano vozio sobni bicikl. Majka ga je naučila „jogi“ pozu za meditacije, a što me je posebno obradovalo bio je kvocijent njegove inteligencije koji je u prvoj godini djelovanja tri jaka biogeneratora „Atlanta-v“ sa vrijednosti QI = 70 porastao na vrijednost  QI = 90, što je predstavljalo još uvijek podprosječnu inteligenciju, ali ne više slaboumnu.

Dječak je naučio sam držati olovku, flomastere, drvene bojice i kist i svoje je misli napisao ili nacrtao. Kontrolni radiestezijski dijagnostički pregledi tijekom kojih je dijagnosticirana sklonost prema pojedinim vrstama zanimanja pokazali su da dječak posjeduje sposobnost za društvene znanosti, područje literarnog i slikovnog izražavanja i najvjerojatnije će se kroz uskoro nastupajući pubertet formirati u mladog čovjeka koji će znati opisati i nacrtati sve ono što je proživio kroz djetinjstvo puno patnji i nepokretnosti i svoju bujnu maštu iskazati na te načine.

U ŽIVOTU OVOG DJEČAKA, NJEGOVE MAJKE I CIJELE NJEGOVE RODBINE TRI BIOGENERATORA „ATLANTA-v“ UČINILI SU ONO „ČUDO“ KOJE SU GODINAMA PRIŽELJKIVALI I PRIZIVALI.

Nakon tri godine vrlo intenzivne terapije vrlo snažnim djelovanjima tri biogeneratora "Atlanta-v" i kanaliziranjem "duhovne energije" specijalno konstruiranim kvantnim uređajima "pulzatorima", koji su koristili frekvencije dječakove i majčine DNK, dječakov kvocijent inteligencije naglo je porastao u područje natprosječne inteligencije i došao u granično područje prema "genijalnosti" (QI =140).

REZULTATI KONTROLNIH PREGLEDA DJEČAKA I NJEGOVE MAJKE PRIKAZANI SU U TABLICAMA NA SLIKAMA 5 i 6.

 

Sl.- 5 Kontrolni dijagnostički pregled energetskih parametara dječakovog organizma pokazao je izuzetno visoku bioenergiju u čeonoj čakri, vitalnost cijelog organizma bila je "izuzetna", dječak je vidljivo intelektualno napredovao, a dijagnostika parametra" QI" pokazala je vrijednost "QI = 140". Dječaku je preporučeno svakodnevno vježbanje motoričkih funkcija.

 

Sl.- 6 Kontrolni dijagnostički pregled energetskih parametara organizma dječakove majke pokazao je izuzetno visoku bioenergiju u čeonoj čakri i sposobnost emisije bioenergije, vitalnost cijelog organizma bila je "izuzetna". Organizam je bio u potpunosti "energetski čist i prohodan" za kontinuiranu emisiju bioenergije i majci je savjetovano da se upiše u školu za bioenergoterapeute i pomogne svojem dječaku u zdravijem odrastanju.

CIJELI OVAJ, IZUZETNO SLOŽEN SLUČAJ DIJAGNOSTIČKO-TERAPIJSKO-ISCJELITELJSKOG DJELOVANJA BIOGENERATORA "ATLANTA" I SPECIJALNIH PULZATORA OBJAVLJEN JE U POSEBNOM PRILOGU ČASOPISA "ARENA" - 16 NAJVEĆIH HRVATSKIH ISCJELITELJA, NA SLIKAMA 7, 8, 9 i 10.

Sl.- 7 Naslovna stranica posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja

 

Sl.- 8 Prva stranica članka "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" objavljena na 32. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

Sl.- 9 Druga stranica članka "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" objavljena na 33. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

 

Sl.- 10 Izdvojeni tekst "Pulzatori spasili dječaka" objavljen u članku "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" na 32. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

Duhovni nivo dječaka (u trenutku fotografiranja) d.n. = + 6.700

Duhovni nivo majke (u trenutku fotografiranja) d.n. = + 6.700

(za usporedbu: duhovni nivo zdrave ljudske DNK d.n. = + 6.700, a duhovni nivo zdrave ljudske neuronske mreže d.n. = + 3.200)

 

DA LI SU TAKVE PATNJE BILO KOJEG DJETETA IKADA POTREBNE ILI SVE MOŽE BITI DRUGAČIJE ?

KADA SPAVATE NA "ZDRAVOM MJESTU SPAVANJA", KADA RADITE NA "ZDRAVOM RADNOM MJESTU", VAŠA OSOBNA "TORZIJSKA MATRICA" NEPREKIDNO JE ISPUNJENA BIOLOŠKI ZDRAVOM, DOŽIVOTNOM, NEISCRPNOM DESNOM, POZITIVNOM TORZIJSKOM ENERGIJOM, VAŠ DUH, UM I TIJELO NEPREKIDNO SU U RAVNOTEŽI, VAŠ OSOBNI DUHOVNI NIVO JEDNAK JE DUHOVNOM NIVOU LJUDSKE DNK (d.n. = + 6.700) I VIŠI OD NJEGA (d.n. = + 8.800) ... OSTVAREN JE OSNOVNI PREDUVJETI ZDRAVLJA SVAKOG ČOVJEKA, ZDRAVOG ZAČEĆA, ZDRAVE TRUDNOĆE, ZDRAVOG ODRASTANJA DJECE.

 

EKO SFERA" BIOGENERATORA "ATLANTA" DUHOVNOG NIVOA d.n. = + 8.800 STVARA "ZDRAVO MJESTO SPAVANJA", "ZDRAVO RADNO MJESTO", ZDRAV I VITALAN ŽIVOT, ZDRAVA ZAČEĆA, ZDRAVU TRUDNOĆU, ZDRAVU, VITALNU, KREATIVNU, INTELIGENTNU, DUHOVNO SUPERIORNU DJECU ...

 

 

NE DOPUSTITE DA SE SLIČNA TRAGEDIJA DOGODI I VAMA

PRIJE ZAČEĆA DJETETA PREPORUČAM VAM DIJAGNOSTIČKI PREGLED MJESTA SPAVANJA I UGRADNJU BIOGENERATORA "ATLANTA"

MEDICINSKA RADIESTEZIJA PRECIZNOM DIJAGNOSTIKOM ENERGIJA I STANJA LJUDSKOG DUHA, UMA I TIJELA I BIOGENERATORI "ATLANTA" POZITIVNOM "EKO SFEROM" IMPRESIVNIH DIMENZIJA, DUHOVNOG NIVOA IZNAD DUHOVNOG NIVOA LJUDSKE DNK, DOŽIVOTNI SU, NEISCRPNI, BIOLOŠKI ŠTIT ZDRAVOG PROSTORA, VAŠEG ZDRAVOG ŽIVOTA, VAŠE PLODNOSTI, ZDRAVOG ZAČEĆA, ZDRAVE TRUDNOĆE, ZDRAVOG ODRASTANJA DJECE, ZDRAVOG ŽIVOTA VAŠE OBITELJI I SUPERIORNE DUHOVNOSTI VAŠE DJECE.

 

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine

Izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It