Poučan primjer "uzimanja duhovne energije"

Slučajevi "duhovnog vampirizma" mogu se vrlo često susresti u nezrelim odnosima između dvoje ljudi (majka i kći, dvije prijateljice, majka i sin, otac i kći, punica i zet, svekrva i snaha, muškarac i žena). Točniji naziv bio bi "duhovni parazitizam" i česta je "obiteljska pojava" i objašnjava mnoge psihološke probleme unutar takvih obitelji.

"Duhovni vampirizam" se kvantnom fizikom može preciznije "znanstveno" nazvati "uzimanje duhovne supstance". Osoba izložena takvom duhovno negativnom djelovanju gotovo uvijek pokazuje vrlo veliku osjetljivost, bljedilo, slabu izdržljivost, opću malaksalost i slabost, vrlo brzo zamaranje, vrlo polagani oporavak, a medicinskim pretragama ne može se otkriti fiziološki poremećaj. Često je takva "duhovno iscrpljena" osoba vrlo sugestibilna i može se s njom manipulirati. U ovom odnosu “osoba koja uzima duhovnu energiju"tj. negativan partner "osoba kojoj se uzima duhovna energija” tj. pozitivan partner, "negativan partner" povezuje se "energetskim kanalima" iz svoje aure kratkim spojem na najslabije "energetske" centre - čakre "pozitivnog partnera". Nastaje trenutni transfer vitalne duhovne energije iz pozitivnog u negativnog partnera koju negativni partner više ili manje svjesno ili nesvjesno apsorbira. Može se dogoditi da “duh” iscrpljenih, bolesnih ili umirućih roditelja “spontano, nesvjesno, ispija” energetsko polje mlađih članova obitelji, posebno djece, koja izgledaju starija nego što je njihova životna dob, nemaju normalno djetinjstvo.

Upaljena izraslina na koži u zoni negativnog duhovnog "uboda iglom".

 Povećana slika zone iza desnog uha pokazuje mnoštvo sitnih rupica oko mjesta energetskog "uboda iglom"

 Schwannom na slušnom živcu kao posljedica višegodišnjeg negativnog duhovnog kontakta i iscrpljivanja duhovne energije.

U knjizi  “Geometrija božanske iskre” i kako smo jedva preživljeli roditeljsku ljubav, autorice Serene Alba opisan je slučaj "duhovnog parazitizma" roditelja nad djecom. Knjiga je izuzetno informativna i poučna. Ukoliko se takav energetski kontakt eteričnog tijela negativnog partnera sa eteričnim tijelom pozitivnog partnera brzo ne prekine moguće je da dužim, kontinuiranim kontaktima žrtva (pozitivan partner) smrtno strada bez bilo kakvih vidljivih tragova fizičkog nasilja.

Na slikama je prikazan primjer riješenog slučaja iz moje dijagnostičko terapeutske prakse: primjer duhovnog negativnog energetskog "uboda iglom" u zonu desnog unutrašnjeg uha. Nakon "uboda" uspostavljena je višegodišnja negativna duhovna veza najprije između punice i zeta, a kasnije i ostalih članova njezine obitelji. Punica (majka, baka) godinama je bila podsvjesno energetski spojena i "isisavala" duhovnu supstancu svojeg zeta, kćerke, unuka i unuke. U svakodnevnim "fizičkim" kontaktima s njima neprekidno je podsvjesno obnavljala i duhovni kontakt i tako je održavala tjelesnu vitalnost i vrlo dobru "duhovnu kondiciju". Prema zetu i ostalim članovima obitelji podsvjesno je djelovala oblicima duhovno negativnih energija: "uzimanje duhovne energije" i "preokretanje životnih situacija" (prema njezinim željama) i tako ih godinama držala u "duhovnom zarobljeništvu". Kako je njezina starost napredovala, ona se je sve bolje i bolje osjećala i unatoč već poodmaklih godina bila vrlo vitalna.  Istovremeno su zet, kći, unuk i unuka počeli iz godine u godinu sve više vidljivo gubiti najprije duhovnu, a potom i fizičku snagu. 

Uzimanje duhovne energije trajalo je gotovo 19 godina, a prekinuto je ugradnjom specijalnih biogeneratora "Atlanta" u stambeni prostor zeta i stambeni prostor unuke. Svi "napadnuti" počeli su cjelodnevno nositi i osobne biogeneratora "Atlanta" i konačno je podsvjesni duhovni energetski kontakt punice (majke, bake) sa članovima svoje obitelji trajno bio prekinut i ona više nije mogla duhovno i fizički iscrpljivati svoju obitelj. Poslije prekida energetskog kontakta najprije je nekoliko tjedana bila izuzetno uznemirena, a zatim je postepeno počela najprije duhovno, a zatim i fizički slabiti jer je ostala bez više istovremenih izvora zdrave bioenergije. Poslije 12 mjeseci umrla je, ipak u dubokoj starosti.

Posljedica dugogodišnjeg podsvjesnog kombiniranog duhovno negativnog kontakta vidljiva je na snimci mozga zeta magnetskom rezonancijom. U zoni energetskog "uboda" i iscrpljivanja duhovne energije na slušnom živcu razvio se je Schwannom, tumor koji je uzrokovao gluhoću desnog uha.

Na povećanoj slici zone iza desnog uha vidi se mjesto negativnog energetskog „uboda iglom“ kao mala, upaljena izraslina na koži a oko nje mnoštvo sitnih rupica koje se manifestiraju poput kožne alergije. Na osobnim biogeneratorima ""Atlanta" tijekom zaštitnog procesa neprekidno su se pojavljivali materijalizirani otisci "izvučene" duhovno negativne energije iz podsvijesti napadnutih članova ove obitelji.

 

 Energetski otisci na poleđini osobne Atlante zeta, napadnutog podsvjesnim duhovno negativnim energijama punice: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 

 Energetski otisci na poleđini osobne Atlante kćerke, napadnute podsvjesnim duhovno negativnim energijama svoje majke: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 

 Specijalni biogenerator "Atlanta" ugrađen je u stambeni prostor zeta kako bi spriječio djelovanje punice podsvjesnim duhovno negativnim energijama: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 

Specijalni biogenerator "Atlanta" ugrađen je u stambeni prostor unuke kako bi spriječio djelovanje njezine bake podsvjesnim duhovno negativnim energijama: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 

 Energetski otisci na poleđini osobne Atlante unuka, napadnutog podsvjesnim duhovno negativnim energijama svoje bake: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 

 Energetski otisci na poleđini osobne Atlante unuke, napadnute podsvjesnim duhovno negativnim energijama svoje bake: "uzimanje duhovne energije" i preokretanje životnih situacija".

 Nakon potpunog i trajnog energetskog prekida takvog bolesnog odnosa efikasnim zaštitnim sredstvima (zaštitnim uređajima), dominirajući član ("duhovni vampir", "duhovni parazit") gotovo uvijek postaje jako uznemiren i počinje naglo energetski duhovno i fizički slabiti, postaje ono što on u stvari je, a "osoba kojoj je bila uzimana duhovna energija" oporavlja se bez bilo kakve medicinske terapije.

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija"

izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Pin It