Geofizička zračenja

GEOFIZIČKA ZRAČENJA  SU ZRAČENJA IZ ZEMLJE.

Podzemna situacija raznih geofizičkih zračenja vrlo često je složena, sa brojnim sjecištima i štetnim djelovanjem na velikoj površini.

Geofizička, po čovjeka, biljke i životinje, štetna zračenja proizvode:

- podzemni vodeni tokovi, sjecišta dva ili više podzemnih vodenih tokova, "usponi" podzemnih vodenih tokova,

- podzemna jezera, rezervoari vode pod zemljom,

- otopljena umjetna gnojiva u podzemnim vodenim tokovima, otopljeni herbicidi, pesticidi i lijekovi u podzemnim vodenim tokovima,

- isušene močvare i bare, gnojnice, mjesta na kojima su bile štale,

- podzemne pukotine, zatvorene šupljine (neotkrivene špilje),

- rasjeline i minerali pod zemljom, rude,

- nafta i druge otrovne kemikalije, otrovni otpad koji je pod zemljom akumulirao čovjek.

   Shematski prikaz podzemnog vodenog toka

Oznake na crtežu:

"1 ... 2" i "3 ... 4" = bočni ("lažni") signali podzemnih vodenih tokova,

"2 ... 3" = zona patogenog zračenja glavnih (okomitih) signala podzemnih vodenih tokova "A - B" i "C - D",

"A - B" = podzemni vodeni tok na manjoj dubini,

"C - D" = podzemni vodeni tok na većoj dubini.

Podzemni vodeni tokovi vrlo patogeno djeluju na ljudski organizam. Protjecanjem vode pod zemljom nastaje štetan naboj koji zrači okomito na površinu zemlje. Podzemni vodeni tok ima sa svake strane sedam bočnih tzv. "lažnih" signala koji također patogeno djeluju, ali su različito električni polarizirani, osim četvrtog i sedmog signala koji imaju (+-) električni naboj. Bočni signal sa (-) nabojem nije patogen za žene, a signal sa (+) nabojem nije patogen za muškarce. Glavni signal podzemnog vodenog toka, kao i četvrti i sedmi signal podjednako su patogeni za muškarce i žene jer imaju (+-) električni naboj.

Fotografija podzemnog vodenog toka "uživo" na dubini 30 m prilikom kopanja bunara i radosnog susreta sa podzemnom vodenom žilom. Na fotografiji se vidi voda koja neprekidno teče kroz sitne kanaliće koji se doimaju poput "kapilarnog krvotoka čovjeka". Voda u vodenim žilama je krvotok planete Zemlje, izvor života, ali i geopatogenog zračenja koje se stručno zove "zračenje podzemnih vodenih tokova". Vodonosni slojevi pod zemljom uvijek su takvih boja kao na fotografiji i kada se tijekom kopanja bunara naiđe na takav sloj to znači da je voda vrlo, vrlo blizu i radosni trenuci nastupaju kada voda počne kvasiti čizme kopača bunara i puniti bunar. Ovu vodenu žilu pronašao sam radiestezijskom dijagnostikom na zemljištu vlasnika stočarske farme.

Geofizička patogena zračenja vrlo često su međusobno kombinirana i na nekoj površini vrlo često osim podzemnih vodenih tokova mogu biti prisutni još i: geološki rasjedi terena na različitim dubinama, geološki lomovi na različitim dubinama, podzemne šupljine, manja ili veća podzemna jezera (akumulacije vode u podzemnim šupljinama) na različitim dubinama i posebni oblici strujanja vode koji se zovu "uspon" podzemnog vodenog toka. Uspon podzemnog vodenog toka je izuzetno patogen po ljudsko zdravlje jer proizvodi izuzetno jaki (+-) električni naboj koji zajedno sa poremećenim magnetskim poljem (koje je uvijek prisutno na takvom mjestu) može razarajuće djelovati na stanice ljudskog organizma i uzrokovati ubrzanu mutaciju zdravih stanica u maligne stanice.

 Situacija kombiniranih geofizičkih patogenih zračenja:

- geološki rasjed terena,

- geološki lom terena,

- podzemna šupljina,

- podzemno jezero,

- uspon podzemnog vodenog toka.

Magnetsko polje Zemlje na takvim je mjestima poremećeno, te se pojavljuju vrlo jaka patogena zračenja koja u žitnom  polju uništavaju vegetaciju stvarajući krugove slične krugovima "NLO fenomena".

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.,

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It