Velika kozmička učenja Isusa Krista

 

Duhovni temelji znanstvene radiestezije, čija brojna znanja su i meni omogućila razvoj i usavršavanje moje originalne metode:  Medicinske radiestezije“, su učenja Isusa Krista, najvećeg iscjelitelja i otkupitelja čovjeka i čovječanstva koji se je obratio radiestezistima slijedećim riječima (originalni citat iz knjige „Erkenntnisse und Bekenntnisse einer Rutengängerin“, njemačke katoličke radiestezistkinje Käthe Bachler) :

"Jesus Christus zu vielen Rutengängern sagen: „Ich war krank, und ihr seid zu Mir gekommen und habt Mir geholfen ! Denn was ihr einem Meiner geringsten Brüder getan habt, das habt ihr Mir getan !“"

što u prijevodu znači:

„Isus Krist je mnogim radiestezistima rekao: Vaša duša je došla k meni i ja sam pomogao ! Sve što ste tada učinili mojoj najmanjoj braći, učinili ste meni“.

 

Isus Krist se nije obratio kršćanskim svećenicima već se je obratio direktno radiestezistima, duhovnim ljudima koji svojom dušom mogu osjetiti dušu i tijelo drugog čovjeka i istinski pomoći.

Znanje o postojanju energetskog strujanja u ljudskom tijelu i oko njega vrlo je staro i postoji u tradicijama mnogih naroda, međutim moderna klasična medicina to znanje vrlo često ne prihvaća. To znanje propovijedao je kroz svoje riječi, učenja i djela Isus Krist iz Nazareta, a samo mali dio tih znanja objavljen je u knjizi: „PRAKRŠĆANSKA ŽIVOTNA ŠKOLA, unutarnji put k sjedinjenju s Duhom Božjim u sebi, ....., velika kozmička učenja Isusa iz Nazareta“)

Korice knjige "PRAKRŠĆANSKA ŽIVOTNA ŠKOLA".

Detalj jednog teksta iz knjige:

“Sve je titranje, sve je energija. Okruženi smo morem najrazličitijih titraja. Energetske putanje, kojima teče životna snaga u nama, možemo sebi predstaviti kao duhovno drvo života, čiji se korijen nalazi u našoj glavi, a deblo se proteže odozgo prema dolje uzduž kralježnice. To deblo tvore sedam centara svijesti, koji su razvodne centrale pritječuće duhovne snage. Iz njih, čista životna energija teče preko finih duhovnih grana i ogranaka u sve organe našeg fizičkog tijela, do svake pojedine stanice ………“

ISUS KRIST iz Nazareta propovijedao je:

„MOJE PORIJEKLO JE DUH. U NAMA JE ŽIVOT. ŽIVOT JE DUH, IZ KOJEG JE PROIZIŠLO SVE ŠTO JEST. DUH JE STRUJEĆE SVJETLO,  ON PROŽIMA SAV UNIVERZUM, SVJETLOSNE SFERE ČISTIH NEBESA KAO I NAMA VIDLJIV DUH, STRUJEĆE SVJETLO, NEPRESTANO HRANI I ODRŽAVA SVE OBLIKE BITKA BESKONAČNOSTI SNAGAMA ŽIVOTA.

BOG JE DUH. BOG JE STRUJEĆE SVJETLO. ON JE NEOSOBNI ŽIVOT KOJI JE SVE STVORIO I STVARA, KOJI SVE NADAHNJUJE I ODRŽAVA. BOG JE SVEOBUHVATNI STRUJEĆI ŽIVOT ŠTO VJEČNO DJELUJE I BESKONAČNO POSTOJI.

ČOVJEK JE DIJETE BOŽJE. MI SMO JEDNOM PROIZIŠLI IZ BOGA, ŽIVOTA. U NAŠEM VANJSKOM OMOTAČU, FIZIČKOM TIJELU, NALAZI SE BESMRTNA DUŠA U KOJOJ DJELUJE NAŠ PRVOBITNI STVARNI ŽIVOT. NAŠE MATERIJALNO TIJELO SASTOJI SE OD STANICA, NAŠA DUŠA JE IZGRAĐENA OD DUHOVNIH ČESTICA."

Pin It